LPF: Echipa etapei a 23-a din Superligă

LPF: Echipa etapei a 23-a din Superligă

Liga Profesionistă de Fotbal prezintă la finalul fiecărei runde cel mai bun unsprezece.

Iată cum arată echipa ideală a etapei a 23-a, potrivit site-ului oficial al LPF:

PORTAR

Cătălin Căbuz (Chindia / 26 de ani) - A avut cinci intervenţii prin care a contribuit la succesul reuşit de târgovişteni în deplasare.

FUNDAŞI

Ayrton Mboko (FC Botoşani / 25 de ani) - Şi-a trecut în cont prima pasă decisivă în tricoul grupării botoşănene. S-a integrat bine în sistemul gândit de Flavius Stoican.

Florin Ilie (U Cluj / 30 de ani) - A depus un efort consistent pe durata partidei cu Rapid, joc la finalul căruia clujenii au luat un punct.

ADVERTISING

Valerică Găman (Universitatea Craiova / 33 de ani) - A evoluat fără greşeală în defensivă. În plus, a pasat decisiv pentru primul gol marcat de olteni.

Andrei Borza (Farul / 17 ani) - A marcat golul care le-a adus dobrogenilor o victorie mare. Este un nou nume interesant pe care ni-l propune Hagi pentru viitor.

MIJLOCAŞ

Amine Benchaib (CS Mioveni / 24 de ani) - Un jucător cu o tehnică peste medie. A reuşit o dublă, graţie căreia CS Mioveni s-a întors cu toate punctele de la Arad.

Modestas Vorobjovas (Chindia / 27 de ani) - Introdus la pauză de Anton Petrea, a avut o evoluţie solidă. A pasat decisiv pentru reuşita lui Cooper.

ADVERTISING

Sebastian Mailat (FC Botoşani / 25 de ani) - A început excelent anul 2023. A reuşit o dublă şi a ajuns la opt reuşite în sezonul curent, acesta fiind cel mai bun din carieră.

ATACANŢI

Denis Alibec (Farul / 32 de ani) - A fost eroul unui meci de-a dreptul spectaculos! A marcat direct din lovitură liberă, reuşita sa fiind a 80-a în principala competiţie internă.

Godberg Cooper (Chindia / 25 de ani) - A făcut cel mai bun meci în tricoul Chindiei. Întrodus la startul reprizei secunde, a marcat un gol şi a pasat decisiv pentru reuşita lui Daniel Popa.

ADVERTISING

Andrei Ivan (Universitatea Craiova / 26 de ani) - Şi-a arătat clasa prin cele două goluri marcate, ambele în urma unor execuţii personale de excepţie

ANTRENORUL ETAPEI

Gheorghe Hagi (Farul / 57 de ani) - A schimbat inspirat şi a reuşit să-şi motiveze elevii în momentele dificile, imprimându-le acestora spiritul de învingători. Rezultatul final a venit ca o răsplată: victorie în unul dintre cele mai frumoase meciuri din ediţia curentă.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇