CFR Cluj, FCSB și FC Botoșani și-au aflat adversarele din turul 3 preliminar al Europa League

CFR Cluj, FCSB și FC Botoșani și-au aflat adversarele din turul 3 preliminar al Europa League

CFR Cluj, FCSB și FC Botoșani au aflat numele echipelor pe care le vor întâlni în turul 3 preliminar din Europa League. CFR Cluj e deja calificată, iar FCSB și Botoșani trebuie să treacă de turul 2.

Deja calificați în turul 3, cei de la CFR Cluj vor juca împotriva învingătoarei dintre Djurgarden (Suedia) – Europa (Gibraltar), în deplasare.

Suedezii de la Djurgarden ocupă locul 4 în campionat, după 18 etape disputate. Ei au fost eliminați din Liga Campionilor de Ferencvaros.

Dacă va trece de macedonenii de la Shkendija, FC Botoșani va juca cu una dintre: Lokomotiv Plovdiv (Bulgaria) / Tottenham Hotspur (Anglia). Jose Mourinho ar putea veni așadar la Botoșani.

ADVERTISING

Tottenham a mai jucat de 3 ori cu echipe din România, de fiecare dată în Cupa UEFA. Are două victorii cu Rapid (1971), o victorie și o remiză cu UTA (1971) și o victorie cu Dinamo (2006).

Dacă va trece de sârbii de la Topola, FCSB o va întâlni pe câștigătoarea dintre Riteriai (Lituania) și Slovan Liberec (Cehia). Meciul va fi pe teren propriu.

Slovan Liberec este echipa din Cehia pe terenul căreia Dinamo a reușit un miracol în 2009, când s-a calificat după ce a pierdut prima manșă cu 3-0. Liberec a mai fost învinsă în istorie de CFR Cluj și Astra.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Meciurile din turul 2 preliminar sunt programate pe 17 septembrie, iar cele din turul 3 preliminar pe 24 septembrie.

Citește și alte articiole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇