Liga 2: UTA își consolidează poziția de lider în play-off

Liga 2: UTA își consolidează poziția de lider în play-off

Liderul Ligii 2, UTA Arad, a obținut prima victorie în play-off-ul de promovare, 2-0 în deplasarea de la Mioveni.

Formația pregătită de Laszlo Balint a reușit ceea ce nu reușise în sezonul regular: a învins-o pe CS Mioveni, în fața căreia doar remizase în prima parte a campionatului, scrie site-ul oficial al Federației Române de Fotbal.

Tabela a fost rapid modificată, în minutul 4, prin golul marcat de Octavian Ursu. Acesta l-a învins pe portarul advers cu un șut la colțul lung în urma assist-ului venit de la Alexandru Ioniță.

ADVERTISING

Pentru 2-0 a înscris în finalul jocului Ciprian Rus. Atacantul arădean a transformat în minutul 86 o lovitură de la 11 metri dictată pentru hențul comis în careu de Beța, cel care a și fost eliminat după ce a primit al doilea cartonaș galben.

Până la jocurile programate marți în etapa 3 a play-off-ului, UTA și-a mărit la 5 puncte avansul în fruntea Ligii 2.

CS Mioveni: Croitoru – Alexe, Beța, Burnea, Ed. Stoica (Rădescu, 57) – M. Șerban, Anghelina – Ișfan (Rob. Ghiță, 57), Hergheligiu (Massaro, 65), Coșereanu-cpt. – V. Balint. Antrenor: Claudiu Niculescu

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

UTA Arad: Fl. Iacob – Bustea, Melinte, Fl. Ilie, Roumpoulakou – Oroian (Miculescu, 46), R. Moise, Isac (A. Rus, 89), Ursu (Ciucur, 72) – Al. Ioniță (C. Rus, 61), Buhăcianu (Puşcaş, 89). Antrenor: Laszlo Balint


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇