Liga 1: FCSB pierde pe teren propriu cu Sepsi OSK și ratează o șansă imensă de a se distanța de CFR Cluj

Liga 1: FCSB pierde pe teren propriu cu Sepsi OSK și ratează o șansă imensă de a se distanța de CFR Cluj

FCSB a fost învinsă surprinzător pe teren propriu de Sepsi OSK, scor 1-2 în ultima partidă a zilei de duminică din Liga 1, în etapa cu numărul 3 din play-off-ul sezonului competițional 2020/2021.

Covăsnenii au marcat prin Mitrea și Petrila, în timp ce golul gazdelor a fost reușit de Octavian Popescu, care a egalat la unu în minutul 68.

FCSB a părut o echipă de nerecunoscut în prima repriză, când a fost clar dominată de oamenii lui Leo Grozavu. Culmea, rezultatul de ieri dintre CFR și Craiova, scor 1-2, în loc să le dea încredere și liniște în plus, mai mult a părut că încurcă echipa în roș-albastru.

ADVERTISING

Total pe merit, Sepsi a deschis scorul în minutul 28, după o lovitură de cap a lui Petrila, jucător împrumutat de CFR Cluj în Covasna, după o gafă destul de mare a lui Haruț în defensivă.

După un 1-0 la pauză în care oamenii lui Toni Petrea cu siguranță că au dezamăgit, partea secundă a fost una mai animată, iar gazdele de la Giurgiu au intrat mai motivate pe teren.

GOOOL! FCSB - Sepsi 1-1. Octavian Popescu egalează după un contraatac rapid al FCSB-ului

FCSB a egalat prin același norocos Octavian Popescu în minutul 68, gol după o combinație frumoasă între Moruțan și Vînă. Dar gazdele nu s-au bucurat totuși prea mult, căci căpitanul lui OSK, Mitrea, fost jucator la FCSB, a marcat un gol decisiv cu capul în minutul 81, după un corner, prin pasa lui Bouenna. Chiar Tănase a fost cel care l-a scos din offside..

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Totuși, un moment pivotal a avut loc la 1-1, când Florin Tănase a fost agățat în careu de portarul Niczuly, Colțescu a acordat, logic am spune, penalti, dar peste câteva secunde s-a răzgândit la presiunea celor de la Sepsi și i-a dat lui Tănase galben pentru simulare..

S-a terminat 2-1, iar FCSB pierde primul joc după 9 meciuri la rând fără înfrângere pe teren propriu, dintre care 7 victorii și două remize.

Jucătorii în roș-albastru ar fi putut să se distanțeze la 4 puncte de CFR Cluj, dar acum singurii care profită de situație sunt cei de la Craiova, care au meci direct cu FCSB joi seara.

ADVERTISING

Echipele de start:

FCSB: Vlad - Creţu, Haruţ, Miron, Panţîru - Ov. Popescu, Şut, Oaidă - Moruţan, Fl. Tănase, Oct. Popescu.

Sepsi: Niczuly - Radoslav, Bouhenna, Mitrea - Petrila, I. Păun, Vaşvari, Ninaj, F. Ştefan - Safranko, Golofca.

Arbitru: S.Colțescu.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Mari probleme pentru trofeul EURO 2020 ajuns duminică la București (Video)

Liga 1: FC Botoșani bifează prima victorie în play-off, cu Academica Clinceni

Răzvan Marin, gol și pasă de gol cu AS Roma (Video)

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!