Ladislau Boloni a izbucnit după ce negocierile cu FRF au picat: "De ce dracu' mă cauți pe mine? N-am văzut niciodată așa ceva"

Ladislau Boloni a izbucnit după ce negocierile cu FRF au picat: "De ce dracu' mă cauți pe mine? N-am văzut niciodată așa ceva"

Ladislau Boloni a organizat miercuri o conferință de presă în care a explicat motivele pentru care nu a mai devenit selecționerul României.

Boloni a anunțat că discuțiile au picat deoarece FRF i-a impus să termine pe locul 1 sau 2 în grupa din Liga Națiunilor, în timp ce el dorea să fie calificarea la EURO 2024.

El spune că FRF i-a transmis că îl poate demite în orice clipă, iar acest lucru l-a deranjat și l-a făcut să refuze oferta FRF.

"Eu nu am semnat niciodată un contract la care să nu știu data de sfârșit. Eu nu știam până când semnez, putea fi și pe 5-6 săptămâni. Eu credeam că obiectivul principal rămâne principal și nu credeam că-l încurcăm cu unul secundar. Nu am văzut niciodată așa ceva, un contract fără o dată de terminare fixă. Eu nu am putut să accept să fiu demis dacă terminam pe locul 1-2 în Liga Națiunilor. În cazul meu au fost 3-4 puncte care aveau repercusiuni și pentru problemele celelalte. Luând în mână contractul propus am văzut obiectivul principal calificarea la EURO 2024, care mă interesa deosebit de mult. Dar îmi dădeam seama că obiectivul principal vine pe plan secundar.

ADVERTISING

Era un obiectiv pe care eu îl consideram secundar, care tot timpul și tot timpul revenea. M-a pus foarte mult pe gânduri. Dar după acele dificultăți în care mă loveam în planul meu, aceeași frază se formula cu semnul întrebării. La început spuneam că acești oameni mă vor, apoi spuneam aceleași cuvinte dar puneam și semnul întrebării. O altă idee care a deranjat pe toată lumea a fost durata negocierilor. Partea financiară nu a fost nicio problemă, nicio piedică. Supărat nu sunt, dar trist da. Sunt puțin trist. În viața mea nu am avut zile așa tensionate, așa de grele de suportat că aceste 2 săptămâni. Eu doream să ajung la un acord, poate și ei, dar ne împiedicam tot timpul de acest obiectiv intermediar. Eu doream ștergerea obiectivului intermediar din Liga Națiunilor. Eu doream să mă folosesc de competiție pentru a pregăti meciurile de calificare la Campionatul European. Dacă terminam contractul după 5 luni nu era niciun fel de recompensă financiară. Mi-au zis că nu pot ține un antrenor care pierde pentru că au alte obiective. Pai, atunci, de ce dracu' mă cauți pe mine? Acest tratament mă deranja. Simțeam că Burleanu mă vrea, dar apoi ce venea spre mine nu acoperea cuvintele sale. Dacă mă vrei într-adevăr, ma lași să muncesc", a spus Boloni.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

De asemenea, Boloni a mai spus că i-ar fi vrut antrenori secunzi pe Adrian Ursea, Adrian Mutu și Liviu Ciobotariu.

După refuzul lui Ladislau Boloni, FRF l-a numit antrenor pe Edi Iordănescu.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!