Ion Țiriac anunță un proiect major în sportul românesc: "Fundația a dat deja 50 de milioane de euro. E ceva pentru caritate"

Ion Țiriac anunță un proiect major în sportul românesc: "Fundația a dat deja 50 de milioane de euro. E ceva pentru caritate"

Ion Țiriac anunță că va implementa un proiect major în sportul românesc.

După ce a construit un pationar de 3 milioane de euro la Otopeni destinat copiilor, Tiriac spune că în același loc va construi și o piscină olimpică și o academie de tenis.

Tiriac spune că intenția sa este să facă un parteneriat public-privat în acest proiect.

„Este acest proiect enorm de la Otopeni, poate prea frumos ca să fie adevărat. Lângă patinoarul care deja e, trebuie să vedem piscină olimpică, care e deja aprobată. Va fi doar pentru tineret! Trebuie să facem Academia Țiriac-Năstase, pentru că dispare și tenisul complet, cum a dispărut și gimnastica. Puneți în ghilimele ce spun, asta se va întâmpla! Va fi făcută și sala Nadiei, o sală adevărată de gimnastică. După care trebuie făcut un stadion.

ADVERTISING

E un proiect mult prea frumos. Se pare că, vorbind cu ministrul Dezvoltării, pleacă urechea la treaba asta. Fundația a dat deja 50 de milioane de euro. E ceva pentru caritate, nu face nimeni bani din treaba asta”, a declarat Țiriac pentru Gsp.ro.

În același complex se află deja și o sală de gimnastică, dar s-ar putea crea și altele.

Patinoarul din complex a costat 3 milioane de euro și inițial trebuia să fie construit în București, dar Primăria nu a dorit să-i ofere un teren.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇