Ion Crăciunescu a răbufnit după arbitrajul de la meciul FCSB - CFR Cluj: "E inacceptabil"

Ion Crăciunescu a răbufnit după arbitrajul de la meciul FCSB - CFR Cluj: "E inacceptabil"

Ion Crăciunescu spune că nu știe dacă i-ar da notă de trecere lui Radu Petrescu pentru arbitrajul de la meciul FCSB – CFR Cluj, scor 1-1.

Clujenii ar fi trebuit să primească un penalti, dar fostul mare arbitru român a observat o altă greșeală care îl revoltă.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

"A fost foarte greu de arbitrat și a avut câteva ezitări în prima repriză, când trebuia să dea niște cartonașe galbene obligatoriu. Asta a dus la disputa asta mai aprigă și ca numărul de faulturi să fie mai mare pentru un derby. Se mai întâmplă să nu vezi un penalty chiar dacă a fost o lovitură în picior, dar eu, de când știu regulamentul de fotbal, la o aruncare de la margine, dacă un jucător nu a respectat locul, atunci mingea revine echipei adverse. Nu dai să repete aceeași echipă", a spus Ion Crăciunescu la Digi Sport.

"E ceva de grădiniță, chiar e inacceptabil așa ceva. Nu știu dacă i-aș da notă de trecere, aș fi mai exigent. Păi regulamentul e clar. Dacă el nu execută de unde trebuie, tu dai mingea aceleiași echipe? Păi ce ești tu? Ești vreo ființă din asta de dai mingile cui vrei tu? Ca importanță, nu e nimic asta, dar așa ceva e inacceptabil. Băi băiatule, dacă nu respectă locul la o aruncare de la margine, o aruncă echipa adversă. Punct. Eu rămân la părerea că trebuia să arbitreze unul dintre cei doi, nu să-l delegi pe Hațegan la Hermannstadt cu nu știu cine", a adăugat fostul mare arbitru român.

FCSB și CFR Cluj au remizat, scor 1-1, într-un meci din cadrul etapei a 5-a a play-off-ului Ligii 1.

Cu cinci etape rămase până la sfârșitul acesteui sezon, CFR Cluj are un avans de două puncte în fața "roș-albaștrilor" în fruntea ierarhiei.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!