Întrebarea la care Hagi a refuzat să răspundă: "Nu fac bârfă la televizor"

Întrebarea la care Hagi a refuzat să răspundă: "Nu fac bârfă la televizor"

Gică Hagi s-a arătat iritat într-o intervenție televizată în momentul în care a primit o întrebare.

„Regele” a fost întrebat cum i se pare faptul că Edi Iordănescu l-a sunat pe Gigi Becali pentru a-i explica de ce l-a trimis în tribune pe Darius Olaru.

În momentul în care a primit această întrebare, Hagi s-a enervat și a avut un discurs ferm.

”De ce mă întrebați pe mine? Fiecare are propriul lui stil, întrebați-l pe Edi. Eu nu pot să comentez acest gen reacții. Fiecare face ce își dorește, eu nu pot să spun. Eu văd într-un fel lucrurile și nu vreau să creez polemică. Când o să fiu eu implicat, probabil o să vă spun ceva.

ADVERTISING

Nu am elemente să vă spun ce s-a întâmplat, nu știu ce s-a întâmplat. Nu vreau să fac bârfă la televizor. Nu pot să dau un răspuns dacă nu cunosc detaliile”, a declarat Gică Hagi, la Fotbal Club de la Digi Sport.

Anterior, Gigi Becali dezvăluise că a fost sunat de Edi Iordănescu, iar selecționerul i-a dat explicații.

”Mă bucur că m-a sunat Edi și m-a convins. După câteva cuvinte și după tonul lui mi-am dat seama că nu minte și spune adevărul. Mi-a zis: 'Băi, nea Gigi, e adevărat, pot să greșesc, greșește orice om, dar niciodată, nici în dușmănie și nici în răzbunare nu am avut ceva cu dumneata'.

ADVERTISING

I-am zis: 'Gata, m-ai convins! După tonul tău, așa e, nu e răutate și nu e nici dușmănie. Dacă e așa, e foarte bine. Într-un fel, puteai să dai telefon înainte și nu se mai întâmplau astea'. E adevărat, eu mi-am cerut iertare. I-am zis: "Bă, iartă-mă, am făcut păcate cu tine, nu ai făcut nici în dușmănie și nici în răzbunare'. Gata, nu vreau să mai vorbesc pe tema asta. Am greșit eu. Când greșesc, am puterea să recunosc”, a spus Gigi Becali, la Prosport Live.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇