Inter Milano, ofertă pentru internaționalul român care a făcut senzație în Serie A

Inter Milano, ofertă pentru internaționalul român care a făcut senzație în Serie A

Gruparea Internazionale Milano vrea să facă o ofertă consistentă pentru un jucător cu origini românești care a impresionat în ultima perioadă în Serie A.

E vorba de Daniel Boloca de la Sassuolo, omul care a jucat recent câteva minute într-un meci amical pentru România în fața Sloveniei, convocat fiind de selecționerul Edi Iordănescu, dar tot Boloca a anunțat ulterior că vrea să evolueze apoi pentru naționala Italiei.

Sassuolo, cu Boloca în prim plan la mijlocul terenului, a învins și Juventus și Inter în acest debut de sezon, cu 4-2 și 2-1. Jurnaliștii din Peninsulă scriu că Simone Inzaghi şi-ar dori încă un mijlocaș, iar Boloca e cea mai bună opțiune pentru el, având în vedere că în ultimii ani, Inter și Sassuolo mereu au încheiat afaceri profitabile.

ADVERTISING

”Talentatul italo-român al clubului emilian ar putea ajunge în vara viitoare la Inter, fiind printre ţintele nerazzurilor”, scriu italienii, citați de OrangeSport.

Daniel Boloca a ajuns la Sassuolo în această vară, de la Frosinone, în schimbul a aproximativ 10.000.000 de euro. El este cotat în acest moment la 3,5 milioane de euro.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!