Omul care a refuzat naționala României, lăudat de toată presa italiană: ”Dacă el joacă bine, atunci și echipa joacă bine”

Omul care a refuzat naționala României, lăudat de toată presa italiană: ”Dacă el joacă bine, atunci și echipa joacă bine”

Mijlocașul român Daniel Boloca este legitimat la Sassuolo, echipă care sâmbătă seara a produs marea surpriză, provocându-i lui Juventus prima înfrângere din acest sezon, scor 4-2.

Omul care a bifat doar 6 minute la naționala României sub conducerea lui Edi Iordănescu, în cadrul a patru convocări, a fost convocat la naționala Italiei și a declarat că renunță la reprezentativa ”tricolorilor”.

El a făcut un meci mare cu Juve și se numără printre revelațiile acestui debut de Serie A, fiind lăudat de toată presa peninsulară: ”Jucătorul de peste tot. Evoluție solidă a fostului jucător al lui Frosinone, acționează ca un excelent paravan pentru apărare, împiedicând de mai multe ori ca mingea să ajungă la atacanții lui Juventus. În a doua repriză a fost foarte prezent și în jumătatea de teren adversă”, a scris Tuttomercatoweb, care l-a notat cu 7 ieri.

Sassuolo-Juventus 4-2 | Incredible scenes at the Mapei Stadium: Goals & Highlights | Serie A 2023/24

Sassuolo l-a adus pe Boloca în această vară de la nou-promovata Frosinone pentru zece milioane de euro. El a fost convocat de Iordănescu în premieră în septembrie anul trecut pentru ultimele două meciuri de Liga Națiunilor, dar de fiecare dată nu a prins nici măcar un minut. A jucat doar ultimele 6 minute în amicalul pierdut cu Slovenia în noiembrie, scor 1-2, pentru ca la următorul meci test, 5-0 cu Moldova, să rămână iarăși pe banca de rezerve.

ADVERTISING

”Când am primit telefonul de la echipa națională italiană pentru stagiu, atunci s-a împlinit visul meu, ceea ce îmi doream cu adevărat, pentru că mă simt 100% italian”, a explicat Boloca în această vară, imediat după transferul la Sassuolo.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!