Care sunt problemele reale pe care le întâmpină Damjan Djokovici la FCSB: „Ca jucător străin, trebuie să te accepte și ceilalți”

Care sunt problemele reale pe care le întâmpină Damjan Djokovici la FCSB: „Ca jucător străin, trebuie să te accepte și ceilalți”

Damian Djokovici întâmpină probleme acum la FCSB, după ce la debutul său în această stagiune a fost un titular incontestabil. În ultima perioadă însă, ajunge să intre în partea secundă, sau chiar pe finalurile de meci.

Croatul de 33 de ani este cotat la 300.000 de euro și are bifate două goluri până acum la FCSB, în 12 partide. Un fost jucător emblematic al Stelei, fostul fundaș Valeriu Răchită spune că una dintre problemele lui Djokovici ar putea fi faptul că el nu este acceptat și respectat la justa sa valoare în vestiar.

ADVERTISING

„E și el la final de carieră. A început foarte bine, dar nu știu, nu pot să îmi dau seama. Trebuie să recunoaștem, e un jucător cu experiență, încă mai poate să joace un an sau doi, dar nu știu ce e în interiorul echipei. Eu cred că atât timp cât îl ține rezervă, nu îi convine. Ca jucător străin, trebuie să te accepte și ceilalți, iar eu cred că s-a întâmplat ceva de nu-l mai acceptă și ceilalți.

REZUMAT: FCSB - CSKA 1948 Sofia 3-2. Super Djokovic, două goluri

Nu se mai simte el, nu cred că mai are chef să joace. S-a întâmplat ceva în vestiar. Când intri, trebuie să ai caracter și să demonstrezi că merită să joci, dar nu cred că-l mai acceptă vestiarul. Poate că e și vina lui Thomas Neubert și a programului său, iar acum poate nu mai are tonus muscular. E o problemă, ne uităm la Băluță, e supraîncărcat”, a punctat Vivi Răchită la emisiunea Fanatik Superliga.

ADVERTISING

Djokovici a fost campion cu CFR Cluj în România, iar înainte de a ajunge la FCSB, a evoluat pentru fosta formație a lui Marius Șumudică din țările arabe, Al Raed.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!