Mihai Stoica avertizează un fotbalist important de la FCSB

Mihai Stoica avertizează un fotbalist important de la FCSB

MIhai Stoica, manager general la FCSB, a ținut să ofere un avertisment unuia dintre cei mai importanți jucători din lotul roș-albaștrilor, după ultimele evoluții mai șterse.

Mai exact, MM a vorbit despre situația lui Damjan Djokovici (33 de ani), mijlocașul croat al vicecampioanei României. După ce a început foarte bine și a disputat multe meciuri din postura de titular, Djokovici a început să fie mai nou mai mult rezervă și să intre pe teren doar pe parcursul partidelor.

„Djokovici se antrenează foarte bine. La meciul cu Farul a jucat toată partea a doua a meciului, iar cu Hermannstadt a jucat prima. Ovidiu Popescu are aceeaşi situaţie. Trebuie să faci turnover când joci la trei zile. Noi nu putem să jucăm la trei zile. Cine cedează, chiar dacă echipa poate să sufere, e problema lui.

ADVERTISING

Cine nu poate să se împace cu situaţia înseamnă că nu e jucător pentru nivelul ăsta. Un jucător care se antrenează şi joacă bine nu iese din echipă. Dar astea sunt nişte meciuri speciale. Joci la trei zile. Exact cât a jucat Djokovici în ultimele două meciuri a jucat şi Ovidiu Popescu. Băluţă, la fel”, a fost declarația lui Stoica la televiziunea OrangeSport.

Pentru FCSB, Djokovici a îmbrăcat deja tricoul în partidele oficiale de 12 ori, fiind de 8 ori titular. A marcat și două goluri, ambele în partida cu ȚSKA Sofia 1948, din Conference League.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!