FCSB și-ar putea pierde un titular de bază din rațiuni extra-fotbalistice: ”Se satură și va pleca”

FCSB și-ar putea pierde un titular de bază din rațiuni extra-fotbalistice: ”Se satură și va pleca”

FCSB este pe primul loc în clasamentul Ligii 1, având un avans consistent de 6 puncte față de urmăritoarea CFR Cluj.

Însă, lucrurile nu stau toate pe roze la clubul roș-albastru. Iar un fost om important de fotbal anunță o posibilă plecare din partea chiar a unui titular devenit deja de bază. E vorba de Joyskim Dawa , fundașul central de culoare care recent a fost victima unor îngrozitoare atacuri rasiste, după acel cartonaș roșu primit în meciul de la Hermannstadt, scor 2-2. Camerunezul a făcut publice o serie de mesaje în care era jignit și discriminat.

ADVERTISING

Fostul șef al LPF, Dumitru Dragomir spune că Dawa va alege să plece de la FCSB dacă va mai fi victima rasismului: „Ar trebui ca legea asta care este împotriva rasismului să fie bine aplicată de organele abilitate. Legea este bună, dar nu o respectă nimeni. Asta e democraţia, asta este epoca în care trebuie să rezişti la tăvăleală. Şi Dawa trebuie să înveţe să reziste la tăvăleală.

GOOL SUPERB FCSB. Dawa se revanşează după gafa de la golul oaspeţilor

Dar nu-l văd pe Dawa să reziste la tăvăleală. Mă gândesc că într-o zi se satură şi pleacă. Ăsta e un pericol pentru că sunt oameni care nu rezistă la tăvăleală. Puţini oameni am cunoscut în decursul vieţii mele care rezistau la astfel de treburi”, a declarat Dragomir la emisiunea Fanatik Superliga.

ADVERTISING

Dawa a fost adus de la FC Botoșani și are deja 59 de partide bifate la FCSB, marcând și 5 goluri. Are o cotă de piață în prezent însumată la 750.000 de euro.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!