Hagi, despre meciul cu Rapid din Liga 1

Hagi, despre meciul cu Rapid din Liga 1

Antrenorul echipei de fotbal Farul Constanţa, Gheorghe Hagi, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că îşi doreşte un rezultat pozitiv în meciul din deplasare cu FC Rapid şi dacă se poate chiar toate cele trei puncte puse în joc.

„Va fi un meci interesant cu două echipe în formă, două echipe cu un moral foarte bun, care au arătat un fotbal bun şi care nu au primit goluri. Sunt două echipe care vor să joace fotbal şi din toate aceste motive cred că o să iasă un meci foarte bun. Noi avem încredere, vrem să facem un meci bun pentru că ştim că adversarul e foarte bun şi în formă. Ne dorim să ne întoarcem la Constanţa cu un rezultat pozitiv şi chiar cu cele trei puncte. E bine că vin suporterii la stadion, ei au meciul lor, noi avem meciul nostru. Va fi o atmosferă bună, stadionul arată bine şi sunt toate motivele să fie un meci foarte bun”, a spus Hagi.

ADVERTISING

"În primele două etape noi am produs puncte şi cred eu că şi un joc bun, mai ales la ultimul meci acasă. E început de campionat şi încă nu suntem sută la sută, dar e bine că producem rezultate şi ne dorim acelaşi lucru şi vineri. Mai vrem să creştem ofensiv, pentru că defensiv jocul arată destul de bine. Dar mereu e loc de mai bine", a adăugat Gheorghe Hagi.

Echipa de fotbal Farul Constanţa întâlneşte, vineri, de la ora 21:30, în deplasare, formaţia FC Rapid, într-o partidă contând pentru etapa a 3-a a Ligii I.

ADVERTISING

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!