Gabriela Ruse a triumfat la Winners Cup

Gabriela Ruse a triumfat la Winners Cup

Gabriela Ruse a câștigat turneul Winners Cup de la Cluj-Napoca, turneu disputat pe zgură, după un ultim act în care a dispus în două seturi de mult mai experimentata Irina Begu.

Locul 176 mondial a trecut de Begu cu 6-4, 6-3, după o oră și 24 de minute, sportiva născută la București, legitimată la CSA Steaua, fiind pe locul 81 mondial.

O finală clar dominată de Ruse, care la 22 de ani a arătat multă agresivitate pe teren și a dominat de multe ori schimburile de mingi. În actul secund, Begu a făcut prima break, a dus scorul la 2-1, dar Ruse de acolo a preluat din nou timona, exact ca în manșă numărul 1.

ADVERTISING

Simona Halep a anunțat turneul oficial la care crede că va reveni în circuitul WTA

Turneul Winners Cup de la Cluj, dotat cu premii totale în valoare de 30.000 de dolari, a fost primul turneu de tenis care a avut loc în România de la ridicarea restricţiilor impuse în contextul epidemiei de coronavirus, pe zgură, la baza sportivă Winners Sports Club din Cluj-Napoca, respectându-se măsurile autorităţilor care reglementează desfăşurarea competiţiilor sportive în contextul pandemiei de coronavirus.

Acest turneu se va încheia cu o partidă demonstrativă de dublu mixt, în care Simona Halep și Horia Tecău vor da piept cu Marius Copil și aceeași Gabriela Ruse, de la ora 16.30, meci LIVE pe SpotMedia.ro.

ADVERTISING

A fost prima întălnire directă intre Begu și Ruse.

La turneu au participat şase jucătoare din România, Irina Begu (81 WTA), Irina Bara (159 WTA), Jaqueline Cristian (162 WTA), Gabriela Ruse (177 WTA), Georgia Crăciun (354 WTA) și Miriam Bulgaru (387 WTA).


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇