Simona Halep a anunțat turneul oficial la care crede că va reveni în circuitul WTA

Simona Halep a anunțat turneul oficial la care crede că va reveni în circuitul WTA

Simona Halep a anunțat la Cluj-Napoca, acolo unde este prezentă pentru un meci demonstrativ de dublu mixt care va avea loc duminică, în cadrul Winners Open, care crede că va fi turneul oficial la care va reveni în acest sezon.

Dubla campioană de Mare Șlem a anunțat că ia în calcul să participe la chiar primul turneu important de la reînceperea sezonului în WTA, la Palermo, în Italia, turneu care teoretic va începe pe 3 august.

La sosirea pe Aeroportul Internațional din Cluj-Napoca, Simona s-a oprit pentru scurt timp să ofere câteva declarații pentru jurnaliștii prezenți în zonă : "Îmi este foarte dor să joc şi îmi face mare plăcere să particip la acest turneu, chiar și demonstrativ. Abia aştept să ne întâlnim pe teren împreună cu toţi ceilalţi jucători şi sper să fie distractiv. Momentan nu o să joc nimic, sunt doar aici la Cluj ca să ne simţim un pic bine, să fac puțină mișcare, să îmi mai amintesc cum e să ții racheta în mână.

ADVERTISING

Totul e diferit de acum încolo. Faptul că nu mai călătoresc a fost şi un lucru bun, pentru că m-am odihnit foarte mult, mi-am dorit acest lucru de multă vreme, să am o pauză mai lungă. E greu fără turnee, simt lipsa lor, sper ca în curând să putem călători în linişte şi fără teamă de coronavirus, pentru că este un pic îngrijorător. Nu am luat încă o decizie clară, dar eu sper să încep cu Palermo", a punctat conform celor de la TelekomSport, Simona Halep, la sosirea la Cluj-Napoca.

O primă revenire pentru un demonstrativ de dublu mixt

Halep va evolua alături de Horia Tecău la dublu mixt, începând cu ora 16.30, la Winners Open, iar în fața lor se vor afla Marius Copil și învingătoarea probei de simplu de la Cluj, una dintre Irina Begu sau Gabriela Ruse, meci care are loc la ora 12.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Turneul de la Palermo va fi dotat cu premii în valoare totală de 2 milioane de euro, iar organizatorii au invitat mai multe nume mari ale tenisului feminin, printre care Simona Halep, Kiki Bertens sau Elina Svitolina.

Partida de dublu mixt în care este angrenată Simona Halep la Cluj va fi LIVE text pe SpotMedia.ro de la ora 16.30 și va fi televizată și pe DigiSport.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!