FRF i-a pus gând rău lui Mihai Pintilii: "Lucrăm la ceva"

FRF i-a pus gând rău lui Mihai Pintilii: "Lucrăm la ceva"

Mihai Pintilii a obținut cinci victorii la rând în campionat de când a preluat-o pe FCSB, însă statutul său nu este pe placul Federației Române de Fotbal.

Conducerea FRF a anunțat că a început căutarea unor soluții pentru a-l împiedica pe Pintilii să mai fie antrenor la FCSB.

Consilierul federal Andrei Vochin spune că astfel de lucruri "trebuie eliminate" și că FRF lucrează pentru a nu mai permite cazuri de acest gen.

"Se știe contextul de la FCSB, dar eu tot sper să se ajungă într-un timp foarte scurt să găsim un cadru legal încât să se elimine lucrurile astea. Să se schimbe statutul antrenorului în așa fel încât să se poată elimina lucrurile astea. Să nu mai poată sta pe bancă un cetățean care nu e calificat că antrenor. Dacă e delegat, trebuie să facă lucruri de delegat! Eu stiu că se lucrează la așa ceva! Oricum, în tot acest context, Pintilii este cel mai de bun simț", a spus Andrei Vochin la Orange Sport.

ADVERTISING

Mihai Pintilii este delegatul celor de la FCSB, însă în realitate el este antrenor. Pintilii nu are voie să se ridice de pe bancă în timpul meciurilor și nici să dea indicații.

Antrenorul oficial din acte este Leo Strizu, cel care are Licență Pro. Pintilii este înscris la cursuri pentru a deveni antrenor, dar mai are nevoie de câțiva ani buni pentru a primi licență.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!