Fotbalistul român al anului vrea să schimbe echipa: Nu mă simt respectat

Fotbalistul român al anului vrea să schimbe echipa: Nu mă simt respectat

Portarul naționalei României, Florin Niță, a fost declarat fotbalistul român al anului, în ancheta tradițională a Gazetei Sporturilor.

Jucătorul de 34 de ani al celor de la Sparta Praga este nemulțumit că a fost trecut pe banca de rezerve și vrea să schimbe echipa.

”Nici eu nu ştiu de ce nu joc! Sunt surprins! Nu am primit nicio explicaţie concretă de la antrenor. Am vorbit cu directorul sportiv şi cu restul antrenorilor şi nu ştiu ce să-mi spună. A fost doar decizia antrenorului principal. Eu am încercat să vorbesc cu dânsul, dar, din păcate, nu am reuşit. 

ADVERTISING

Nu am cum să nu am o reacţie, să nu pun la suflet. Mă deranjează... Dar spuneţi-mi voi ce pot să fac?! Încerc să dau ce-am mai bun la antrenamente şi poate o reveni la sentimente mai bune. În momentul în care sunt acum... Sincer să fiu - şi nu are sens să mint pe nimeni! -, mi-aş dori să fac pasul într-un alt campionat. Aici am observat că nu sunt apreciat cum ar trebui.

Nu mă simt respectat... După atâtea rezultate bune, fiind şi portarul din Cehia cu cele mai multe meciuri fără gol primit. Cred că sunt vreo şase... După un an senzaţional, mă tragi pe linie moartă!  Sunt sută la sută sigur că dacă era un alt portar, de naţionalitate cehă, nu îi spunea absolut nimeni ceva despre acel meci”, a spus Niță, pentru GSP.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Acesta nu a exclus să de întoarcă în România: ”Nu știu ce să spun acum. Eu niciodată nu spun niciodată. Chiar nu știu ce-mi rezervă viitorul”.

Pavel Vrba este antrenorul Spartei, aflată pe locul 3 în clasament. Acesta a fost și antrenorul lui Claudiu Keșeru la Ludogoreț.

1,5 milioane de euro este cota de piață a lui Florin Niță. Acesta are 23 de meciuri în toate competițiile pentru Sparta în acest sezon, dar a fost rezervă în ultimele șase partide. Pentru echipa națională are 13 meciuri.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!