FCSB schimbă din nou înaintea meciului cu Universitatea Craiova: Cum arată echipa probabilă

FCSB schimbă din nou înaintea meciului cu Universitatea Craiova: Cum arată echipa probabilă

FCSB va lipsită de aportul a doi titulari, doi jucători importanți, la derby-ul cu Universitatea Craiova din etapa a 5-a a play-off-ului Superligii.

După înfrângerea cu Rapid, FCSB nu se va putea baza la meciul cu Universitatea Craiova, unul care poate fi crucial pentru lupta la titlu, pe doi dintre cei mai importanți jucători.

Elias Charalambous, antrenorul FCSB, a anunțat că Malcom Edjouma și Joonas Tamm sunt accidentați și nu vor juca împotriva Universității Craiova. „Sunt OK (n.r. Compagno și Coman). Singurii jucători care nu vor juca sunt Edjouma și Tamm, sunt accidentați”, a declarat Elias Charalambous la conferința de presă premergătoare meciului cu Universitatea Craiova.

ADVERTISING

Cel mai probabil, locul celor doi va fi luat de Iulian Cristea și Octavian Popescu în locul lui Edjouma la mijlocul terenului, astfel că unul dintre Miculescu sau Cordea va apărea titular în banda dreaptă.

Cum arată echipa probabilă: Târnovanu - Sorescu, Cristea, Dawa, Radunovic - Olaru, Șut, Oct. Popescu - Cordea, Compagno, Coman


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!