FCSB are trei jucători în echipa etapei a 10-a a Ligii 1

FCSB are trei jucători în echipa etapei a 10-a a Ligii 1

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat echipa etapei a 10-a a Ligii 1.

Cei mai mulți jucători provin de la FCSB, care a urcat pe primul loc al clasamentului.

Dar iată jucătorii aleși de LPF:

PORTAR

Marian Aioani (Chindia / 21 de ani) - A avut cinci intervenţii de mare portar, prin care a asigurat Chindiei o victorie spectaculoasă! În ciuda vârstei, este unul dintre cei mai buni portari din CASA Liga 1.

FUNDAŞI

Valentin Creţu (FCSB / 31 de ani) - A dominat întreg flancul drept. Impresionează prin seriozitatea cu care tratează fiecare fază, dăruirea lui din teren fiind un exemplu pentru cei mai tineri din lot.

ADVERTISING

Alin Dobrosavlevici (Viitorul / 26 de ani) - A marcat şi a deschis drumul dobrogenilor spre victorie. S-a achitat excelent şi de sarcinile defensive trasate de antrenor.

Cosmin Florin Achim (FC Voluntari / 25 de ani) - A făcut un meci mare! A fost ca un zid în defensivă, iar în atac a marcat prima dublă din carieră la seniori.

Alexandru Vlad (FC Voluntari / 30 de ani) - A urcat des în atac şi a participat la majoritatea acţiunilor ofensive iniţiate de ilfoveni. A pasat decisiv la două dintre cele patru goluri marcate de elevii lui Mihai Teja.

MIJLOCAŞI

Petrişor Petrescu (Academica / 27 de ani) - Introducerea sa pe teren în minutul 60 a rupt echilibrul dintre cele două echipe. A marcat golul care a stabilit rezultatul final.

ADVERTISING

Ronaldo Deaconu (Gaz Metan / 23 de ani) - A contribuit la prima reuşită a echipei, apoi a marcat golul al doilea, direct din lovitură liberă. Beneficiază de încrederea lui Jorge Costa, iar asta se vede în evoluţiile tot mai bune.

Florin Tănase (FCSB / 25 de ani) - A reuşit o nouă dublă şi a ajuns la 62 de goluri marcate în 207 meciuri disputate pe prima scenă. A bifat şi o premieră la acest capitol: întâiul gol înscris în campionat direct din lovitură liberă.

ATACANŢI

Dennis Man (FCSB / 22 de ani) - Continuă evoluţiile formidabile din acest început de sezon: nouă goluri marcate, cinci pase decisive şi un penalty scos în nouă meciuri. Prinde pentru a șaptea oară echipa etapei.

ADVERTISING

Mario Rondon (CFR Cluj / 34 de ani) - Un atacant veritabil, letal în faţa porţii adverse. A marcat rapid două goluri, făcând partida mult mai uşoară pentru clujeni.

Nicolao Dumitru Cardoso (Gaz Metan / 29 de ani - FOTO) - Şi-a arătat din nou calităţile tehnice deosebite. Cu dubla izbutită în poarta arădenilor, vârful medieşenilor a ajuns la șase goluri în ediţia curentă, toate din acţiune.

ANTRENORUL ETAPEI

Emil Săndoi (Chindia / 55 de ani) - A pregătit excelent meciul de pe arena „Ion Oblemenco", reuşind să blocheze perfect linia de mijloc a gazdelor. A fost o victorie specială pentru Emil Săndoi, izbutită în faţa echipei sale de suflet.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇