FCSB acceptă "o ofertă bună" pentru plecarea lui Risto Radunovic: Răsturnare de situație

FCSB acceptă "o ofertă bună" pentru plecarea lui Risto Radunovic: Răsturnare de situație

FCSB a anunțat că acceptă „o ofertă bună” pentru plecarea lui Risto Radunovic (31 de ani) în vara lui 2024.

Prin vocea lui Mihai Stoica, FCSB a vorbit despre situația lui Risto Radunovic, fundașul stânga care și-a manifestat dorința de a pleca de la echipă la finalul sezonului, cu titlul de campion în palmares, în căutarea unui contract mai bun.

Stoica a spus că FCSB este gata să accepte "o ofertă bună" pentru plecarea lui Risto Radunovic, dacă agentul fundașului din naționala Muntenegrului va găsi o echipă care să-i satisfacă pretențiile financiare.

ADVERTISING

"Declaraţia lui a fost cumva scoasă din context. El a spus că va încerca să găsească o soluţie. Dacă va găsi o ofertă bună, cu siguranţă va pleca. Dacă nu, noi vom face o propunere pentru prelungirea contractului, care nu se termină în vară, ci în iarnă. Sunt foarte puţini jucători care se mută în iarnă.

Pentru mine este cel mai bun fundaş stânga din România din ultimii ani şi nu vreau să mă gândesc că nu va prelungi, dar există şi posibilitatea ca el să nu prelungească.

Indiferent de ce declaraţie a dat Risto, el este o persoană foarte importantă în vestiar. Toată lumea vrea să plece (n.r. - la mai bine) şi Risto vrea să plece la mai bine. Şi eu aş pleca la Inter, dar nu mă ia nimeni.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Risto se simte apreciat de noi. În momentul în care negociază salariul şi semnează se consideră mulţumit cu ce a semnat. Că vrei să-ţi măreşti un contract în derulare şi eu aş vrea să fac asta… Gigi dă banii", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Risto Radunovic are contract cu FCSB până pe 31 decembrie 2024.

El a jucat 32 de meciuri (2857 de minute) în toate competițiile sezonului la FCSB, timp în care a marcat o dată și a livrat o pasă de gol.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!