FCSB a dat răspunsul după oferta de 3 milioane de euro primită

FCSB a dat răspunsul după oferta de 3 milioane de euro primită

FCSB a dat, joi, răspunsul după oferta primită pentru transferul lui Adrian Șut (24 de ani), unul dintre cei mai importanți jucători din lot.

Prin vocea lui Gigi Becali, FCSB a dat răspunsul după ce Trabzonspor a oferit 3 milioane de euro pentru transferul lui Adrian Șut.

Omul de afaceri din Pipera a dezvăluit că urmează să se sfătuiască și cu antrenorii, Mihai Pintilii și Elias Charalambous, înainte să ia decizia finală în privința transferului lui Adrian Șut.

Becali e conștient că plecarea lui Adrian Șut ar slăbi echipa în lupta pentru titlul de campioană.

ADVERTISING

„Am auzit ceva, știu că au mai fost discuții și în trecut, iar acum au revenit. Nu e ofertă oficială, vom vedea când va fi, dacă va fi. Trebuie să vorbesc și cu antrenorul, să văd care e riscul. Pentru că la ora asta nu e vorba de bani, nu primează vânzările, ci calificarea în grupele Conference League, campionatul. Iar fără Șut o să avem probleme”, a spus Gigi Becali, conform gsp.ro.

Presa din Turcia a anunțat, miercuri, că Trabzonspor a făcut o ofertă de 3 milioane de euro pentru transferul lui Adrian Șut și că așteaptă ca FCSB să accepte.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!