FCSB primește o veste excelentă: Conducerea confirmă

FCSB primește o veste excelentă: Conducerea confirmă

FCSB a primit o veste excelentă în privința programării meciului cu Nordsjaelland, în eventualitatea în care trece de ȚSKA 1948 Sofia, pe Stadionul Steaua.

Existau dubii că FCSB poate juca prima manșă a turului 3 preliminar din Conference League cu Nordsjaelland, dacă trece de ȚSKA 1948 Sofia, pe Stadionul Steaua, însă situația s-a lămurit.

Din cauza programului CSA Steaua în Liga 2, exista posibilitatea ca FCSB să nu poată găzdui eventuala partidă cu Nordsjaelland din preliminariile Conference League. Partida este programată pentru 10 august, iar oficialii FCSB e temeau.

ADVERTISING

Însă, Federația Română de Fotbal a programat meciul CSA Steaua cu Metaloglobus pe 15 august, în etapa a 2-a din Liga 2, astfel că nu mai există emoții în această privință pentru FCSB. Mihai Stoica, președintele Consiuliului de Administrație al FCSB, a confirmat.

„Bine măcar că s-a mai rezolvat o problemă și meciul Stelei din etapa a doua a ligii secunde va fi marți, iar noi jucăm cu 5 zile înainte cu Nordsjaelland, dacă ne calificăm mai departe.

Am juca tot acolo (n.r. - în Ghencea), pentru că pe Arena Națională nu se poate. Chiar dacă nu mai e nimic programat, nu au timp să facă gazonul până pe data de 10 august”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!