FCSB explică misterul absenței lui Ngezana

FCSB explică misterul absenței lui Ngezana

FCSB a explicat motivul pentru care cel mai scump transfer făcut în această vară, Siyabonga Ngezana, nu a mai prins lotul în ultima perioadă.

Gigi Becali susține că Ngezana nu este adaptat la antrenamentele dure de la FCSB, motiv pentru care debutul său va mai întârzia.

”Ngezana nu a făcut asemenea antrenamente și asta e bine într-un fel. Dacă el are valoare, e jucător tehnic, și era neantrenat, e posibil să aibă foarte mare valoare dacă e antrenat.

El nu e acomodat încă, așa zic ei. Cum să nu am răbdare dacă am câștigat toate meciurile?”, a declarat Gigi Becali la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

ADVERTISING

Siyabonga Ngezana este cel mai scump transfer făcut de FCSB în această vară, însă nu a apucat să debuteze într-un meci oficial.

Roș-albaștrii au plătit 650 de mii de euro pentru a cumpăra fundașul central de la Kaizer Chiefs, numai că jucătorul întârzie să își facă apariția în echipă.

La Galați nu a prins nici lotul, iar după venirea lui Vlad Chiricheș pare că are șanse tot mai mici să joace titular.

Gigi Becali l-a dorit pe Ngezana pe teren încă din debutul campionatului, dar Mihai Stoica a insistat ca acesta să nu intre. Staff-ul tehnic a remarcat carențe tactice mari în jocul lui Ngezana, iar fundașul nu mai pare cel din clipurile vizionate pe Internet.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Stoica se teme că o eventuală gafă comisă de Ngezana l-ar determina pe Becali să renunțe rapid la fundaș, motiv pentru care încearcă să îl protejeze cât poate, în așa fel să se acomodeze.

Staff-ul tehnic se gândește să-i ofere minute lui Ngezana abia la meciul cu Poli Iași, programat pe 19 august. Ngezana ar urma să intre mai repede doar daca FCSB ar avea un avans confortabil în unul din următoarele meciuri: TSKA 1948, CFR Cluj sau Hermannstadt.

Ngezana a disputat un singur amical pentru FCSB, contra lui PAOK. A intrat în partea secundă, a căzut în fund și grecii au egalat din gafa sa.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇