EURO 2020: Belgia s-a distrat cu Rusia în derbiul grupei B

EURO 2020: Belgia s-a distrat cu Rusia în derbiul grupei B

Belgia a dispus de Rusia în marele derbi al grupei B de la EURO 2020, scor 3-0, în ultimul joc al zilei de la turneul final, o zi atât de tristă pentru fotbalul mondial.

Golurile au fost marcate de Lukaku în minutul 10 și de Meunier în minutul 33, ultimul după o mare gafă a portarului rus Shumin, iar pe final de joc Lukaku a mai punctat o dată, după un contraatac școală.

Un meci care a început sub auspiciile unei tristeți evidente, având în vedere ce se întâmplase cu Eriksen la meciul dintre Danemarca și Finlanda mai devreme. Din fericire, mijlocașul danez este stabilizat, vorbește și poate respira singur, fără intervenția aparatelor.

ADVERTISING

Momente dramatice la Copenhaga la EURO 2020. Christian Eriksen a fost resuscitat pe gazon, iar acum a fost stabilizat. Mijlocașul danez poate vorbi și respiră singur

Lukaku i-a și dedicat golul lui Eriksen, colegul său de la Inter, un moment fără îndoială emoționant.

Golul secund a venit prin jucătorul lui PSG, Meunier, care a profitat de o gafă mare a lui Shumin, care a împins greșit o minge în față în careu, acesta șutând apoi simplu în poarta goală.

Rusia a arătat ca o echipă fără idei, fără vlagă, obosită în partea secundă, incapabilă să îi facă față liderei clasamentului FIFA.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Belgia e lideră în această grupă B de la Euro cu 3 puncte, urmată de Finlanda tot cu 3 puncte, iar Danemarca și Rusia au 0 lungimi.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

EURO 2020: Finlanda a învins Danemarca într-un meci în care fotbalul nu a contat deloc

Barbora Krejcikova i-a dedicat cu lacrimi în ochi trofeul de la Roland Garros Janei Nowotna

Un experiment sanitar cu mici și muștar, în Piața Obor. Se caută soluții disperate pentru relansarea vaccinării - Fotoreportaj

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

ADVERTISING

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!