Echipa etapei a 21-a din Superligă

Echipa etapei a 21-a din Superligă

Liga Profesionistă de Fotbal prezintă la finalul fiecărei runde cel mai bun unsprezece.

Iată cum arată echipa ideală a etapei a 21-a, potrivit site-ului oficial al LPF:

PORTAR

Andrei Vlad (FCSB / 23 de ani) - Intervenţiile sale au asigurat trei puncte mari pentru roş-albaştri în lupta pentru atingerea obiectivului.

FUNDAŞI

Sergiu Hanca (Universitatea Craiova / 30 de ani) - Revenit printre titulari, a oferit o pasă decisivă. A fost fundaşul dreapta cu cel mai bun index Instat (255).

Florin Bejan (FC Hermannstadt / 31 de ani) - A fost la înălţime pentru a doua rundă la rând! A marcat golul care le-a adus sibienilor primul succes în duelurile cu CFR Cluj.

ADVERTISING

Guilherme Garutti (CS Mioveni / 28 de ani) – Pe lângă golul marcat, a fost jucătorul cu cele mai multe mingi recuperate – 22.

Jérémy Huyghebaert (FC U Craiova 1948 / 33 de ani) - A făcut excelent ambele faze de joc. Şi-a trecut în cont o pasă decisivă.

MIJLOCAŞ

Cornelis Ubbink (UTA / 29 de ani) - A dirijat excelent jocul arădenilor. A oferit assist-ul la reuşita lui Otele. A reuşit șapte pase corecte în careul advers, cel mai bun la acest capitol din etapa a 21-a.

Alexandru Crețu (Universitatea Craiova / 30 de ani) - A încheiat un an foarte bun în tricoul Universităţii cu un gol şi o pasă decisivă.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Juan Bauza (FC U Craiova 1948 / 26 de ani) - A participat la majoritatea acţiunilor ofensive iniţiate de elevii lui Nicolo Napoli. A înscris pentru întâia oară în acest sezon, în care mai are şi trei assist-uri.

ATACANŢI

Jovan Markovic (Universitatea Craiova / 21 de ani) - A marcat un gol frumos, cu o execuţie prin care şi-a pus în valoare calităţile deosebite!

Alexandru Tudorie (Sepsi OSK / 26 de ani) - A înscris pentru a șaptea oară în ediţia curentă, golul său dovedindu-se a fi unul de trei puncte.

ADVERTISING

Florinel Coman (FCSB / 24 de ani) - Introdus pe teren în repriza secundă, a marcat golul victoriei. A fost a 36-a reuşită din carieră în Superliga României.

ANTRENORUL ETAPEI

Marius Măldărășanu (FC Hermannstadt / 47 de ani) - Continuă să facă minuni pe banca sibienilor! A reuşit o nouă victorie mare, chiar pe terenul campioanei. Este desemnat pentru a patra oară "Antrenorul etapei", o performanţă pe care a mai reuşit-o doar Gheorghe Hagi.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇