Două cazuri noi de coronavirus în Liga 1

Doi angajaţi ai clubului de fotbal Chindia Târgovişte au fost depistaţi pozitiv la noul coronavirus, anunţă, joi, gruparea dâmboviţeană pe site-ul său oficial.

„AFC Chindia Târgovişte anunţă că în urma testării RT-PCR din data de 19 august, dinaintea primului meci oficial al sezonului, au fost depistate două cazuri pozitive de COVID-19. Clubul nostru a luat măsurile care se impun în această situaţie şi aşteaptă acum deciziile Direcţiei de Sănătate Publică Dâmboviţa”, se menţionează pe site-ul citat.

ADVERTISING

 Formaţia condusă de Emil Săndoi urmează să întâlnească, duminică, de la ora 16:00, în deplasare, formaţia CSM Poli Iaşi, în prima etapă a noului sezon al Ligii I. Liga Profesionistă de Fotbal şi Direcţia de Sănătate Publică Dâmboviţa vor decide dacă această întâlnire se va disputa la data stabilită sau va fi amânată.

De la reluarea meciurilor de fotbal, au fost confirmate mai multe cazuri de infectare cu COVID-19 la jucători şi angajaţi ai unor cluburi din Liga I (FC Dinamo, FC Botoşani, CFR Cluj, Universitatea Craiova, Politehnica Iaşi, Astra Giurgiu, FCSB, FC Argeş, UTA şi Chindia Târgovişte) şi Liga a II-a (Concordia Chiajna, Petrolul Ploieşti, ASU Poli Timişoara şi Turris Oltul Turnu Măgurele).

ADVERTISING

În rândul arbitrilor, în lotul pentru primele două eşaloane, au fost depistate până acum şase cazuri, persoanele în cauză fiind oprite de la delegări de Federaţia Română de Fotbal.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇