Dorit de FCSB și Rapid, Fiorentina a stabilit prețul lui Louis Munteanu

Dorit de FCSB și Rapid, Fiorentina a stabilit prețul lui Louis Munteanu

Fiorentina a stabilit prețul lui Louis Munteanu (21 de ani), atacantul pe care l-a trimis sub formă de împrumut la Farul, înapoi în Superligă.

Prestațiile lui Louis Munteanu din tricoul Farului au atras interesul cluburilor importante din Superligă, FCSB și Rapid, pentru transferul său definitiv.

Munteanu este doar împrumutat la Farul de Fiorentina, care l-a cumpărat de la clubul lui Gică Hagi în septembrie 2020 cu peste 1 milion de euro. Italienii au stabilit prețul pentru care sunt gata să spună "da" transferului definitiv al lui Louis Munteanu înapoi în România.

ADVERTISING

Potrivit ProSport, Fiorentina solicită nu mai puțin de două milioane de euro în schimbul serviciilor lui Louis Munteanu. În plus, italenii solicită și 20% dintr-o eventuală revânzare a atacantului care în sezonul trecut a câștigat titlul de campion cu Farul Constanța.

Mai mult, se pare că pretențiile salariale sunt, de asemenea, mari. Louis Munteanu vrea un salariu de minimum 25.000 de euro pe lună pentru a semna cu o altă echipă, mai scrie sursa citată.

Louis Munteanu a strâns 26 de meciuri (2042 de minute) în toate competițiile sezonului la Farul, timp în care a marcat de cinci ori și a livrat trei pase de gol. Sezonul trecut, Louis Munteanu a ieșit campion al României cu Farul.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

El a strâns opt selecții la naționala de tineret a României.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!