De ce FCSB nu va mai câștiga titlul din Liga 1 în viitorul apropiat

De ce FCSB nu va mai câștiga titlul din Liga 1 în viitorul apropiat

FCSB rămâne una dintre cele mai discutate echipe din Liga 1, fără îndoială. Toate situațiile în care patronul Gigi Becali își pune antrenorii, dar și locul nedorit din clasament nu fac decât să atragă atenția asupra clubului bucureștean.

Chiar dacă lotul echipei din București este unul extrem de valoros, pare foarte greu de crezut în acest moment că echipa va mai câștiga vreun titlu în viitorul apropiat. Cine pune la pariuri pe Liga 1 ar trebui să stea departe de echipa din Berceni pentru că acest club nu se află în poziția în care să pună măcar probleme în lupta pentru titlu.

ADVERTISING

Poți să folosești și Sportingbet app ca să pui pariuri pe echipele tale preferate, dar ai grijă să nu îți pui prea mari speranțe în FCSB în acest sezon sau în următoarele cu totul. Situația e una neplăcută și nu s-a ajuns aici de pe o zi pe alta. 

În continuare vei citi despre factorii care au pus FCSB în poziția unui club mediocru din Liga 1, incapabil să mai pună mari probleme în lupta la titlu

  1. Antrenorii slabi

Realitatea este că FCSB nu a mai avut un antrenor cu adevărat valoros de foarte mult timp, cel mai probabil de la Laurențiu Reghecampf. Asta este din cauza patronului Gigi Becali, care preferă să numească pe bancă doar antrenori care sunt dispuși să îi asculte ordinele. Cei care au stat pe banca bucureștenilor nu aveau valoarea necesară și în niciun caz experiență suficientă pentru a se asigura că acest club merge în direcția potrivită. Asta s-a văzut cel mai bine chiar recent cu Nicolae Dică, dar și cu înlocuitorul său de acum, Mihai Pintilii. Numirile lor nu fac decât să complice situația și să aducă mai multe semne de întrebare.

ADVERTISING
  1. Antrenorii oricum nu au putere de decizie

Totul este mult mai complicat pentru că și dacă ar un antrenor cu adevărat valoros, el nu ar avea cu adevărat putere de decizie. Cel mai probabil va trebui să trimită în teren echipa dictată de Gigi Becali. Mai mult decât atât și antrenorii fără experiență numiți pe bancă ar fi avut ocazia să-și demonstreze valoarea, însă când nu ei iau deciziile cheie, este foarte greu să îți dai seama dacă știu ce fac sau nu. Astfel, situația de pe bancă este una extrem de dificilă și nu pare să se schimbe prea curând.

ADVERTISING
  1. Gigi Becali nu mai vrea performanțe

Patronul a spus-o în nenumărate rânduri deja și totul este foarte clar: singurele lui obiective sunt să scoată bani din echipă și asta va implica mereu să vândă cei mai buni jucători. O echipă nu se poate forma dacă cei mai buni membri ai pleacă constant de la club și se schimbă mereu personalul. Sunt condiții foarte grele de muncă pentru orice tehnician iar asta se simte și la rezultate. Nu ajută nici că Farul sau Rapid par să facă progrese mari și să devină candidate la titlu.

Iată așadar de ce viitorul FCSB nu arată deloc bine.