Cum vor tenismenii să-l pedepsească pe Novak Djokovici pentru focarul de coronavirus apărut la turneul său

Cum vor tenismenii să-l pedepsească pe Novak Djokovici pentru focarul de coronavirus apărut la turneul său

Mai mulți tenismeni au propus ca Novak Djokovici să fie pedepsit după ce a organizat un turneu demonstrativ în urma căruia trei jucători au fost testați pozitiv cu noul coronavirus.

Astfel, jucătorul Bruno Soares a menționat că mai mulți sportivi au propus ca Djokovici să fie demis din funcția de președinte al Consiliului Jucătorilor ATP.

"Este un coșmar! Întreaga situație este pur și simplu absurdă, e un exemplu clar de iresponsabilitate. Chiar și la Polul Nord nu poți avea petreceri sau să faci poze pentru Instagram. Un asemenea comportament arată o lipsă completă de respect față de tot ce se întâmplă în lume. Djokovici a fost criticat serios și mulți au propus să-l eliminăm din funcția de președinte al consiliului jucătorilor ATP.

ADVERTISING

Fară niciun dubiu acest precedent poate afecta reluarea circuitului. Sper că acest lucru să nu se întâmple deoarece protocolul ATP este mult mai sigur", a afirmat Bruno Soares pentru Globo Esporte.

Novak Djokovici a organizat, săptămâna trecută, la Belgrad, turneul demonstrativ Adria Tour, care s-a disputat cu peste 4 mii de oameni în tribune.

Apoi, sportivii s-au mutat în Croația, la Zadar, iar jucătorii Grigor Dimitrov, Viktor Troicki și Borna Coric au fost testați pozitiv cu noul coronavirus. Alături de ei, și alte persoane au fost infectate, printre care și un copil de 5 ani.

ADVERTISING

La aflarea vestii, Novak Djokovici a plecat de urgență din Croația și s-a întors la Belgrad. Astfel, în cursul acestei zile s-a aflat inclusiv că Novak Djokovici are coronavirus.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!