Novak Djokovici, testat pozitiv cu noul coronavirus

Novak Djokovici, testat pozitiv cu noul coronavirus

Tenismenul sârb Novak Djokovici a fost testat pozitiv cu noul coronavirus după turneul Adria Cup pe care chiar el l-a organizat.

Djokovici este al patrulea jucător testat pozitiv dintre cei care au luat parte la acest turneu.

"Rezultatul meu e pozitiv! La fel și al soției. Rezultatele copiilor sunt negative. Tot ce am făcut în ultima lună a fost din inimă și cu intenții sincere. Turneul nostru a vrut să unească lumea și să transmită un mesaj de solidaritate. Din păcate, virusul este încă prezent și învățam să trăim cu el", a spus Djokovici, potrivit The Guardian.

ADVERTISING

Sârbul a mai declarat că va sta în izolare timp de 14 zile, iar peste 5 zile va repeta testul.

Djokovici a organizat la Belgrad turneul demonstrativ Adria Cup, la care au participat numeroși tenismeni de top și peste 4 mii de spectatori în tribune. În această săptămână, competiția s-a mutat în Croația, la Zadar.

Totuși, începând de duminică seară, mai multe persoane au fost testate pozitiv, printre care și alți trei tenismeni: Grigor Dimitrov, Borna Coric și Viktor Troicki.

De asemenea, preparatorul fizic al lui Djokovici, Marko Paniki, antrenorul lui Dimitrov, Kristijan Groh, și soția însărcinată a lui Troicki au fost și ei testați pozitiv.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Acum, tenismenii vor să îl pedepsească pe Djokovici pentru organizarea turneului.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇