Critici fără precedent la adresa lui Novak Djokovici: "Se crede de neatins, Mesia. Nu crede nici în vaccin"

Critici fără precedent la adresa lui Novak Djokovici: "Se crede de neatins, Mesia. Nu crede nici în vaccin"

Directorul turneului de la Marseille, Jean-Francois Caujolle, a lansat o serie de critici fară precedent la adresa lui Novak Djokovici, după ce la competiția organizată de acesta mai multe persoane au contractat noul coronavirus.

Caujolle spune că atitudinea lui Djokovici arată că acesta se consideră un Mesia al zilelor noastre.

"Îmi aduce aminte de Turnul Babel, în care oamenii încercau să fie zei. Îmi dă impresia că Djokovici s-a pus deasupra tuturor. Se consideră de neatins, se vede Mesia, un guru al tuturor!

ADVERTISING

El nu crede nici în vaccin. Ok, poate că nu crezi în vaccin, poate crezi că te poți trata cu plante, dar ești responsabil când faci astfel de afirmații public", a afirmat Caujolle, conform TennisNet.

Novak Djokovici a organizat, săptămâna trecută, la Belgrad, turneul demonstrativ Adria Tour, care s-a disputat cu peste 4 mii de oameni în tribune.

Apoi, sportivii s-au mutat în Croația, la Zadar. Ulterior s-a aflat că Novak Djokovici, Viktor Troicki, Grigor Dimitrov și Borna Coric au fost testați pozitiv cu noul coronavirus.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

De asemenea, și soțiile lui Djokovici și Troicki au fost testate pozitiv, alături de alte persoane care au participat la eveniment.

Ulterior, turneul Adria Tour a fost suspendat.

C.S.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇