Ce spune antrenorul celor de la FCSB după prima înfrângere din noul sezon: ”Am antrenat degeaba”

Ce spune antrenorul celor de la FCSB după prima înfrângere din noul sezon: ”Am antrenat degeaba”

FCSB a pierdut surprinzător sâmbătă seara în Liga 1, scor 1-2 în deplasarea de la FC Voluntari, deși până acum avusese un start lansat de sezon, cu trei rezultate de 3-0 consecutive.

Repetiția generală pentru meciul de joi cu Topola din Europa League a fost un mare eșec, iar antrenorul Toni Petrea a fost extrem de nervos pe jucători după această înfrângere.

”Nu am făcut o primă repriză așa cum ne-am dorit, nu a fost deloc una strălucită. Am intrat prost în joc! Poate și starea gazonului ne-a dezavantajat în atac, dar nu e o scuză! În repriza a doua am jucat mai bine și am pus presiune, dar am luat gol din fază fixă, deși am antrenat asta. Dar se pare că am antrenat degeaba. S-a făcut 2-0 și asta le-a turnat plumb în ghete jucătorilor.

ADVERTISING

Liga 1: Primul eșec pentru FCSB în noul sezon vine surprinzător în deplasare la FC Voluntari

I-am atenționat pe jucători înainte de meci și le-am zis să fie atenți la fazele fixe, pentru că cei de la FC Voluntari sunt foarte buni. Trebuie să ne refacem pentru meciul din Europa League”, a sunat reacția lui Petrea, imediat după joc, pentru televiziunea LookPlus.

FCSB rămâne cu 6 puncte în Liga 1, după trei meciuri, fiind depășită chiar de Voluntari, cu 7 lungimi, la egalitate cu cei de la Botoșani.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Pentru echipa roș-albastră urmează meciul de joi din deplasare din Europa League, turul II preliminar, în Serbia, cu cei de la Topola, meci LIVE pe SpotMedia.ro, de la ora 22.

D.A.

Iată și alte știri legate de cei de la FCSB, pe care le puteți citi pe SpotMedia.ro:

CFR Cluj, FCSB și FC Botoșani și-au aflat adversarele din turul 3 preliminar al Europa League

Bălgrădean dezvăluie de ce a plecat de la FCSB să semneze cu CFR Cluj. Motivul invocat de portar

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇