Carlos Alcaraz, retragere de ultimă oră de la Turneul Campionilor

Carlos Alcaraz, retragere de ultimă oră de la Turneul Campionilor

Cel mai tânăr număr 1 mondial ATP din istorie, ibericul Carlos Alcaraz a fost nevoit să se retragă de la ultima mare competiție a sezonului, Turneul Campionilor de la Torino.

Jucătorul de 19 ani a anunțat că nu va putea juca în Italia din cauza unei accidentări abdominale, accidentare care l-a făcut să se retragă la scorul de 3-6, 6-6 în partida cu Holger Rune de la Paris, în faza sferturilor.

Locul său va fi luat de americanul Taylor Fritz, astfel că acum avem următorul tablou al celor 8 participanți: Rafael Nadal, Casper Ruud, Stefanos Tsitsipas, Novak Djokovici, Daniil Medvedev, Felix Auger-Aliassime, Andrey Rublev și Taylor Fritz.

TITANIC Battle Between Carlos Alcaraz And Novak Djokovic | Madrid 2022 Highlights

Cele două rezerve vor fi ocupate de Hubert Hurkacz și Holger Rune, ultimul fiind finalist la Paris, finala care are loc duminică de la 16 cu Novak Djokovici.

ADVERTISING

Accidentarea lui Alcaraz este una serioasă, este vorba de o ruptură a mușchiului oblic intern, la nivel abdominal stâng, după cum chiar Carlos a anunțat pe Twitter: ”Perioada de recuperare este estimată la șase săptămâni. Din păcate, nu mă voi reface la timp pentru Turneul Campionilor sau Cupa Davis. E greu și dureros pentru mine să ratez aceste două competiții, care sunt importante pentru mine, dar tot ce pot să fac e să fiu optimist și să mă concentrez pe recuperare. Vă mulțumesc pentru sprijin” .

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!