Carlo Ancelotti, gata să se răzgândească în privința viitorului său

Carlo Ancelotti, gata să se răzgândească în privința viitorului său

Antrenorul Carlo Ancelotti ia în calcul o prelungire a contractului său cu echipa de fotbal Real Madrid, scadent la finalul acestui sezon, anunţă mass-media italiană.

Numele lui Ancelotti a fost intens vehiculat în legătură cu preluarea postului de selecţioner al Braziliei după despărţirea de clubul spaniol, variantă confirmată inclusiv de preşedintele Confederaţiei Braziliene de Fotbal (CFB), care a declarat că îl aşteaptă pe tehnicianul italian la cârma Selecao începând cu Copa America 2024.

Însă acum lucrurile nu mai sunt aşa sigure ca în urmă cu câteva luni, în condiţiile în care Ancelotti nu mai este atât de convins să meargă să antreneze naţionala braziliană, scrie calciomecato.com.

ADVERTISING

"Există o mulţime de discuţii şi zvonuri, dar vă pot asigura că în acest moment mă simt grozav la Real Madrid şi nu am de gând să plec", a declarat recent Carlo Ancelotti într-un interviu pentru postul Radio Anch'io Sport.

În vârstă de 64 de ani, Ancelotti se află la cel de-al doilea său mandat la cârma echipei Real Madrid, alături de care a cucerit un titlu de campion al Spaniei şi două trofee în Liga Campionilor.

Potrivit calciomercato.com, tehnicianul italian va avea o reuniune cu conducătorii clubului madrilen la finalul sezonului pentru a discuta o posibilă prelungire a contractului.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇