Calcule de calificare: Cum ajunge România la barajul pentru Cupa Mondială

Calcule de calificare: Cum ajunge România la barajul pentru Cupa Mondială

Echipa națională a României mai are două meciuri din preliminarii înainte de a afla dacă va ajunge la barajul pentru Cupa Mondială din 2022.

În acest moment, România e pe locul 2 în grupa de calificare, cu 13 puncte, unul peste Macedonia de Nord și Armenia. Germania e deja calificată.

Echipa noastră va mai întâlni Islanda pe 11 noiembrie și Liechtenstein pe 14 noiembrie, în ultimele meciuri din preliminarii. Locul 2 duce la baraj.

Calculele de calificare sunt următoarele:

Învingem Islanda și Liechtenstein: Ajungem la baraj indiferent de ce se întâmplă în celelalte meciuri.

ADVERTISING

Remizăm cu Islanda și învingem Liechtenstein: Terminăm pe locul 2 dacă Armenia - Macedonia se încheie la egalitate.

Pierdem cu Islanda și câștigăm cu Liechtenstein: Avem nevoie de egal la Armenia - Macedonia de Nord și am avea egalitate în 3, cu Armenia și Macedonia de Nord. Criteriul de departajare ar fi golaverajul și am avea nevoie de o victorie la scor în ultima etapă cu Liechtenstein.

La baraj se califică cele 10 ocupante ale locurilor 2 din preliminarii plus două câștigătoare din grupele Ligii Națiunilor care nu au terminat între primele 2 în preliminarii.

ADVERTISING

Vor fi 6 meciuri de baraj, iar câștigătoarele se vor duela între ele și astfel se vor stabili ultimele 3 echipe calificate.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!