Prima reacție a lui Rădoi după victoria cu Armenia

Prima reacție a lui Rădoi după victoria cu Armenia

Mirel Rădoi a oferit primele declarații după succesul obținut de naționala României în meciul cu reprezentativa Armeniei, din preliminariile europene pentru Campionatul Mondial de anul viitor.

Zâmbitor, selecționerul României a ținut să-și felicite jucătorii pentru evoluția din această seară.

"După meciul pierdut în tur a fost un moment de răscruce. Un stadion excepțional, mă bucur pentru victorie, dar cel mai mult mă bucur pentru băieți. Au arătat excelent cu Germania și timp de 60 de minute în această seară. Merită felicitați", a spus Rădoi într-o intervenție la ProTV.

ADVERTISING

"Mă așteptam la asta și le-am și spus că Armenia nu va mai avea nimic de pierdut și că ne va împinge ușor spre propria poartă în repriza secundă. Și adversarul are calitate și e normal să aibă ocazii", a adăugat selecționerul.

"Tricolorii" mai au două meciuri de disputat în preliminariile pentru turneul final din 2022, dar Rădoi spune că de fapt e vorba de doar un meci: "Noi mai avem o finală de disputat, cu Islanda. Atât. Dacă vrei să joci la baraj nu poti să iei în calcul că poți pierde în Liechtenstein, cu tot respectul pentru ei. Dacă nu batem acolo, atunci eu îmi rup carnetul de antrenor, iar ei nu se mai pot numi fotbaliști...".

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Naționala României a câștigat meciul jucat luni seara, pe teren propriu, cu reprezentativa Armeniei, în Grupa J a preliminariilor europene pentru Campionatul Mondial de anul viitor.

"Tricolorii" s-au impus cu 1-0 după un gol marcat cu capul de cel mai scund jucător de pe teren, Alexandru Mitriță, în minutul 26.

Cu acest rezultat, reprezentativa pregătită de Mirel Rădoi a ajuns la 13 puncte și a urcat pe locul doi în clasamentul grupei, după Germania, care a obținut deja biletele pentru Mondialul din Qatar.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇