Mirel Rădoi și-a anunțat demisia din funcția de selecționer al României

Mirel Rădoi și-a anunțat demisia din funcția de selecționer al României

Mirel Radoi și-a anunțat demisia din funcția de selecționer al României la conferința de presă de după meciul cu Armenia, din preliminariile pentru Cupa Mondială de anul viitor.

La câteva zeci de minute distanță de la încheierea meciului cu Armenia, câștigat cu 1-0 de „tricolori”, Rădoi a apărut în fața jurnaliștilor și i-a anunțat că nu va mai continua la cârma naționalei României după meciurile de luna viitoare, cu Islanda și Liechtenstein.

"FRF trebuie să caute selecționer din noiembrie. Indiferent de rezultate, eu nu voi mai continua", a anunțat Rădoi la conferința de presă.

ADVERTISING

"E momentul ca acest ciclu să se termine, să vină altcineva să preia acesastă echipă. Trebuie să treacă la alt nivel. Sunt tânăr, mă frământă că nu pot antrena zilnic. Sper ca la finalul acestor meciuri, să fie cu două victorii, și să ne despărțim frumos. Contractul nu poate fi prelungit fără voia mea, iar Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță știau de această decizie", a adăugat tehnicianul în vârstă de 40 de ani.

Întrebat de jurnaliști dacă este sigur de decizie, Rădoi a afirmat că, indiferent dacă va duce naționala la baraj, hotărârea sa va rămâne neschimbată.

ADVERTISING

"Acum vreți să mai rămân la echipa națională? Reacționăm numai în funcție de rezultat? Nu are rost să mai discutăm. Contractul se termină, îmi văd de treaba mea", a conchis Rădoi.

Mirel Rădoi a fost numit în funcția de selecționer al României la sfârșitul anului 2019, după mandatul lui Cosmin Contra.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇