Avocatul lui Maradona susţine că fiicele sale l-au furat şi l-au abandonat

Avocatul lui Maradona susţine că fiicele sale l-au furat şi l-au abandonat

Matias Morla, care a fost avocatul şi prietenul lui Diego Maradona, a afirmat, luni, că fiicele fostului star argentinian Dalma şi Giannina „l-au furat şi l-au abandonat în ultimii ani”, informează agenţia EFE.

„Dacă Diego s-ar trezi şi m-ar acuza de ceva este faptul că nu am avut grijă de Rocio Oliva (fosta sa parteneră). A iubit-o pe Rocio şi a luptat până la moarte cu Dalma şi Giannina, pentru că s-a simţit trădat şi furat. Eu sunt cel care a stat cu Maradona şapte ani şi am petrecut tot atâtea sărbători de Crăciun, iar el se uita la telefon şi nu-l suna nimeni”, a spus Morla într-un interviu acordat canalului America.

ADVERTISING

"Maradona a fost abandonat, a murit singur", a mai spus avocatul fostului decar al Argentinei.

Morla a mai adăugat că "Diego nu a fost niciodată nebun", chiar dacă "întotdeauna a avut probleme cu dependenţele".

Dalma şi Giannina Maradona l-au acuzat pe Morla că este responsabil pentru constituirea echipei medicale care l-a îngrijit pe Maradona în ultimele luni de viaţă.

"Dacă Maradona ar fi trăit, nu ar fi permis să mă atace. Înainte să moară a spus că hoţii sunt ele. Fetele nu mă aveau la inimă pentru că le-am tăiat cărţile de credit în iunie 2014. S-au luat la bătaie pentru că l-au jefuit", a insistat Morla.

ADVERTISING

Neurochirurgul Leopoldo Luque şi psihiatra Agustina Cosachov au fost primii vizaţi de ancheta privind decesul lui Maradona, extinsă la un psiholog şi doi infirmieri (un bărbat şi o femeie), prezenţi alături de fostul mare jucător în ultimele zile ale vieţii sale, precum şi alte două persoane: coordonatorul acestor infirmieri şi un medic coordonator al spitalizării la domiciliu.

Biroul procurorului general din San Isidro a deschis, la finele lunii noiembrie, o anchetă pentru a determina responsabilităţile în cazul morţii lui Maradona, decedat în urma unui stop cardiac pe 25 noiembrie 2020, la vârsta de 60 de ani la reşedinţa sa din Tigre (Buenos Aires).

ADVERTISING

Procedura a fost declanşată după mărturiile celor trei fiice ale lui Maradona, Dalma, Gianinna şi Jana, şi caută să determine o eventuală neglijenţă sau imprudenţă în tratamentele medicale administrate fostului decar al naţionalei.

Operat la începutul lunii noiembrie de un hematom la cap, campionul mondial din 1986 a decedat câteva săptămâni mai târziu din cauza "unui edem pulmonar acut secundar şi o insuficienţă cardiacă cronică".

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇