Presa din Italia prezintă straniul caz al lui Ionuț Radu

Presa din Italia prezintă straniul caz al lui Ionuț Radu

Inter se află pe primul loc în clasamentul din Italia și este foarte aproape de câștigarea titlului, însă Ionuț Radu nu este tocmai în culmea fericirii.

Goalkeeperul român n-a fost folosit nici măcar un minut în acest sezon, iar viitorul său la Inter stă sub semnul întrebării.

Sub titlul "Radu, la cota 0: straniul caz al portarului secund și un indiciu pentru viitor", publicația calciomercato.com scrie că Inter se află în căutarea unui portar, asta deoarece antrenorul "nerazzurrilor", Antonio Conte, n-ar avea încredere în Radu.

ADVERTISING

"Nici măcar un minut jucat în întreaga stagiune. Ionuț Radu este un caz unic în Serie A, fiind singurul portar secund care n-a jucat nici măcar un minut. Antonio Conte a avut mereu încredere maximă în Handanovic și nu l-a folosit pe român nici măcar în Cupa Italiei. O situație care poate influența și alegerea viitorului goalkeeper titular", notează calciomercato.com.

"Inter se află în căutarea unui portar pentru viitor, dar Radu nu este luat în calcul. Pe listă regăsim cinci nume: Juan Musso, Alessio Cragno, Pierluigi Gollini, Alex Meret și Marco Silvestri", continuă publicația citată.

ADVERTISING

Ionuț Radu (23 de ani) a mai jucat în Italia pentru Avellino, Genoa și Parma.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇