Gică Craioveanu oferă un răspuns surprinzător la întrebarea cine a fost cel mai mare fotbalist român

Gică Craioveanu oferă un răspuns surprinzător la întrebarea cine a fost cel mai mare fotbalist român

Gică Craioveanu, unul dintre cei mai importanți atacanți ai Universității Craiova din ultimii 30 de ani, a răspuns cumva surprinzător la întrebarea care este cel mai bun fotbalist român al tuturor timpurilor.

Deși cei mai mulți dintre fani, jucători sau foști antrenori răspund aici simplu Hagi sau Dobrin, Craioveanu a dat un alt răspuns într-un interviu realizat cu câteva ore înainte de derbiul FCSB – Craiova, LIVE pe SpotMedia.ro.

Gica Craioveanu destroza al FC Barcelona con 2 goles. Barça vs Villarreal. Año 1998

Craioveanu l-a numit pe Ilie Balaci, fostul imens mijlocaș al Craiovei, cel mai mare jucător al României: „El Ocho… Pentru mine a fost cel mai mare jucător. Eu am crescut cu Ilie Balaci, mi s-a părut cel mai complet fotbalist al României, un talent uriaș, brutal și m-a inspirat. Eu am jucat cu 8 toată viața din cauza lui. Mi-a purtat noroc. Am avut noroc să joc cu el la Severin, era un artist al balonului. Am și trăit cu el în aceeași casă”, spunea fostul jucător din Primera Division la ProTV Plus.

ADVERTISING

Gică Craioveanu a luat titlul cu Craiova în 1991, dar și două Cupe ale României, în 1991 și 1993. A fost golgheter al României în 1994 și 1995. În străinătate a evoluat pentru grupări precum Real Sociedad, Villarreal sau Getafe.

FCSB - Craiova are loc duminică seara de la ora 20.30, la Giurgiu, meci LIVE pe SpotMedia, marele derbi al etapei cu numărul 29 din Liga 1.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Un oficial FRF dezvăluie numele unui important antrenor care a refuzat recent de două ori postul de selecționer al echipei naționale

ADVERTISING

Fața nevăzută a pandemiei. O poveste de viață și de moarte

Victor Pițurcă are o favorită certă în derbiul FCSB - Universitatea Craiova

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!