Un oficial FRF dezvăluie numele unui important antrenor care a refuzat recent de două ori postul de selecționer al echipei naționale

Un oficial FRF dezvăluie numele unui important antrenor care a refuzat recent de două ori postul de selecționer al echipei naționale

Consilierul federal Andrei Vochin a făcut o dezvăluire interesantă în ce privește un antrenor renumit din România care a refuzat în două rânduri preluarea echipei naționale.

Fostul mare jucător la Dinamo sau antrenor reputat la Dinamo, Rapid, Șahtior sau Inter, în prezent la Dinamo Kiev, Mircea Lucescu a refuzat în două rânduri postul de selecționer al naționalei României la fotbal.

Primele explicații oficiale din partea FRF după dezastrul echipei naționale în Armenia: "Jucătorii sunt ultimii vinovaţi. E dezamăgitor"

ADVERTISING

Antrenorul de 75 de ani, în prezent, a refuzat în primă fază România în 2014, imediat după despărțirea de Victor Pițurcă, iar a doua oară s-a întâmplat doi ani mai târziu, în 2016, după îndepărtarea lui Anghel Iordănescu, la finele Euro 2016.

"La Mircea Lucescu au fost de două ori încercări de a-l aduce la națională şi de două ori a refuzat. Prima oară a fost când a plecat domnul Piţurcă şi a doua oară a fost când i s-a terminat contractul domnului Iordănescu", spunea Andrei Vochin într-o intervenție pentru televiziunea TelekomSport.

ADVERTISING

Lucescu a antrenat naționala noastră în perioada 1981 - 1986, bifând atunci 42 de meciuri, cu un palmares de 15 victorii, 13 egaluri și 14 înfrângeri.

A calificat România la EURO 1984 din Franța, cucerind în toată cariera sa foarte lungă 33 de trofee, în țară și străinătate, cele mai multe la Șahtior.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Mirel Rădoi va rămâne pe banca naționalei României, dar e așteptat cu o analiză publică: ”Să spună ce se întâmplă în interiorul echipei”

Anunțul de ultimă oră făcut de ministrul Sportului din Franța în legătură cu amânarea turneului de la Roland Garros

ADVERTISING

Meteo: O masă de aer rece din Islanda ajunge deasupra României

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!