Mirel Rădoi va rămâne pe banca naționalei României, dar e așteptat cu o analiză publică: ”Să spună ce se întâmplă în interiorul echipei”

Mirel Rădoi va rămâne pe banca naționalei României, dar e așteptat cu o analiză publică: ”Să spună ce se întâmplă în interiorul echipei”

Selecționerul echipei naționale de fotbal a României e așteptat cu o analiză amplă a startului ratat al preliminariilor pentru CM 2022, start care a culminat cu eșecul dezastruos din Armenia, scor 2-3.

Rădoi va rămâne totuși pe banca României și în continuarea acestor preliminarii, dar este totuși așteptat de șefii de la Casa Fotbalului, FRF mai exact, să vină în public cu un raport clar despre rezultatele și mai ales despre atmosfera de la echipa națională.

FRF anunță decizia luată de Mirel Rădoi, după ce a spus că se gândește să demisioneze

ADVERTISING

Mihai Stoichiță, cel care în prezent ocupă funcția de șef al Comisiei Tehnice din partea FRF, a confirmat rămânerea lui Rădoi: "Se va analiza și faptul că jucătorii nu respectă indicațiile, vor fi făcute publice, vom vedea ce spune Mirel despre ce se întâmplă în interiorul echipei naționale. Nu trebuie să-și modifice principiile, trebuie să fie atent la detalii, în special la faza de apărare. Nu putem să spunem că nu avem ocazii, că nu construim de la portar, sunt lucruri care fac parte din fotbalul modern, dar uneori trebuie să fim șmecheri, să speculăm dacă conducem. Și cei din atac trebuie să fie mai atenți, știți greșeala care a rupt meciul de la Erevan.

România vs Germania 0-1| Road to World Cup 2022 Highlights 2021

”Nu s-a pus problema venirii lui Mutu, pentru că nu s-a pus problema plecării lui Rădoi! Adi a avut rezultate foarte bune la tineret, ca și Rădoi. Dacă mai avem șanse, calificarea nu e compromisă. Sunt unii interesați care critică acum. Îmi fac și eu mea culpa pentru că am fost într-o navetă continuă”, au sunat declarațiile lui Stoichiță, la televiziunea Digi Sport.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

România este abia pe locul 4 în grupa J de calificare la CM 2022, cu trei puncte, la egalitate cu Islanda, pe care o va întâlni în deplasare pe 2 septembrie.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Dennis Man este lăudat de marele Inzaghi după primul gol reușit pentru Parma în Serie A

Forța de muncă din România rămâne printre cele mai ieftine din UE. Diferența față de angajații din Danemarca este de aproape 40 euro/oră

Primele explicații oficiale din partea FRF după dezastrul echipei naționale în Armenia: "Jucătorii sunt ultimii vinovaţi. E dezamăgitor"

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!