Dennis Man, performanță frumoasă în Serie A. I-a devansat într-un clasament pe foștii stranieri Adi Mutu, George Pușcaș sau Dorin Mateuț

Dennis Man, performanță frumoasă în Serie A. I-a devansat într-un clasament pe foștii stranieri Adi Mutu, George Pușcaș sau Dorin Mateuț

Dennis Man a reușit o frumoasă performanță pentru Parma sâmbătă, atunci când a marcat primul său gol în tricoul formației alb-albastre, aflată pe penultimul loc în Serie A în prezent.

Man, 22 de ani, fost jucător la FCSB, a marcat în partida Parma – Benevento 2-2, iar cu această reușită a bifat un record interesant.

El a marcat primul gol în Italia după 432 de minute jucate, devansându-i într-un asemenea tip de clasament pe alți doi foști importanți jucători români care au activat în Italia. Și e vorba de Adi Mutu și de Dorin Mateuț.

Benevento 2-2 Parma | Last Minute Finish Sees Points Shared! | Serie A TIM

Cei doi au reușit această performanță după 510, respectiv 449 de minute. Mutu tot pentru AC Parma, în timp ce fostul dinamovist Mateuț pentru Reggiana.

ADVERTISING

În acest clasament, tot Man i-a depășit și pe George Pușcaș și Alex Mitriță, care au marcat mai târziu primele lor goluri pentru Benevento, respectiv Pescara.

În acest top, lider este Florin Răducioiu, prim gol pentru Bari după 119 minute, urmat de Stoian, tot la Bari, gol după 146 de minute, Marius Lăcătuș (Fiorentina-265 de minute) și Gică Hagi (Brescia-308 minute).

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Gabriela Talabă, la o singură victorie de prima ei calificare pe un tablou principal de turneu WTA, la Charleston

ADVERTISING

Gică Craioveanu oferă un răspuns surprinzător la întrebarea cine a fost cel mai mare fotbalist român

Valul 3 de COVID: Boala se transmite mai repede, tot mai mulți tineri fac forme grave

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!