Anunțul zilei din Italia în legătură cu un transfer iminent al lui Dennis Man: „Interesul lor este mare”

Anunțul zilei din Italia în legătură cu un transfer iminent al lui Dennis Man: „Interesul lor este mare”

Dennis Man pare în forma vieții sale și este cel mai căutat jucător din Serie B, acolo unde strălucește la lidera AC Parma.

La 25 de ani, extrema dreaptă născută la Arad ar fi pe lista unuia dintre granzii Italiei, e vorba de Juventus Torino. Mann nu se află de ieri, de azi în atenția grupării torineze, după cum scrie publicația jmania.it: „Parma lucrează la prelungirea contractului, dar interesul lui Juventus pentru Man este mare. Emilienii au investit 13 milioane bune în 2021 pentru a-l lua de la Steaua București, investiție justificată având în vedere performanțele sale. Galben-albaștrii insistă acum să îi reînnoiască contractul, care expiră în iunie 2025, pentru a-l putea vinde la un preț ridicat. De el se interesează mai multe echipe din Serie A, printre care Juventus, prin intermediul lui Gianluigi Buffon, care l-a avut coleg de echipă și care ar putea servi drept intermediar în negocieri, dar și nemții de la Borussia Dortmund”, scrie publicația citată mai sus.

REZUMAT: România - Irlanda de Nord 1-1. Egal în primul test pentru EURO. Man, gol frumos

Man a marcat și în ultimul amical al naționalei României, terminat la egalitate, scor 1-1 cu Irlanda de Nord. La Parma, Man are 11 goluri și 5 pase decisive în 26 de etape din Serie B în acest sezon și contribuie la clasarea echipei lui pe prima poziție din clasament.

ADVERTISING

Fostul jucător de la FCSB a plecat în Italia în 2021 pentru o sumă record pe atunci în fotbalul românesc, de 13 milioane de euro.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!