Antrenorul Serenei Williams, despre victoria Simonei Halep în fața americancei: Știm cu toții că nu se gândea niciodată că poate câștiga Wimbledon în această viață

Antrenorul Serenei Williams, despre victoria Simonei Halep în fața americancei: Știm cu toții că nu se gândea niciodată că poate câștiga Wimbledon în această viață

Francezul Patrick Mouratoglou, antrenorul Serenei Williams, a vorbit despre succesul pe care Simona Halep l-a obținut în fața americancei, în finala de la Wimbledon 2019.

Mouratoglou susține că Simona a fost avantajată de faptul că nu a avut presiune, în timp ce Serena a greșit deoarece a fost foarte nervoasă.

"Știm cu toții că Halep nu se gândea niciodată că poate câștiga Wimbledon în această viață! Așa că nu avea nicio așteptare, iar asta era o situație ideală pentru ea. Probabil că la începutul meciului a simțit că Serena era cu adevărat nervoasă. Cred că a fost unul dintre meciurile în care a fost cel mai nervoasă. A trimis câteva lovituri în fileu și cred că Simona s-a simțit eliberată și a reușit câteva lovituri grozave la punctele dificile", a spus Patrick Mouratoglou pentru Ubitennis.

ADVERTISING

Nu este pentru prima dată când Mouratoglou face astfel de declarații despre Simona Halep. În luna martie, într-un interviu acordat presei americane, antrenorul Serenei a avut un discurs similar, spunând că Simona a câștigat doar pentru că eleva să nu era pregătită din punct de vedere fizic.

Amintim că Simona Halep a răpus-o pe Serena Williams în finala de la Wimbledon 2019 după ce i-a predat o lecție de tenis. Scorul a fost 6-2, 6-2 pentru sportiva noastră.

Aceasta a fost a doua victorie a Simonei Halep într-o finală de Grand Slam, după cea de la Roland Garros 2018, reușită în fața lui Sloane Stephens.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

De asemenea, a fost și a doua victorie pe care Simona Halep a reușit-o în fața Serenei Williams, după cea de la Turneul Campioanelor 2014, din faza grupelor.

Pe da altă parte, Simona Halep mai are trei finale de Grand Slam pierdute, două la Roland Garros și una la Australian Open.

Există însă și persoane care vorbesc la superlativ despre Simona Halep, motiv pentru care vă invităm să citiți un interviu cu o campioana de Grand Slam acordat in exclusivitate pentru SpotMedia.ro.

C.S.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!