Vești bune: Luna decembrie aduce multă speranță

Vești bune: Luna decembrie aduce multă speranță

Deși toată lumea privește cu teamă spre ceea ce s-ar putea petrece în următoarele săptămâni, noi vedem și câteva motive de speranță.

Astăzi am aflat că vaccinurile anti-Covid ar putea fi autorizate de UE până de Crăciun, că o țară europeană chiar se gândește să renunțe la restricții de la jumătatea lunii și, cel mai important, de la Victor Babeș ni se ”șoptește” optimist că după 15 decembrie va scădea și numărul de infectări.

Vaccinurile anti Covid-19 ar putea fi autorizate în UE până de Crăciun

Agenţia Europeană a Medicamentului speră să fie în măsură să emită înainte de Crăciun un aviz ştiinţific favorabil vaccinurilor-candidate împotriva Covid-19, a anunţat directorul executiv al EMA, Emer Cooke.

ADVERTISING

”Dacă totul merge bine, sperăm să fim în măsură să avem o opinie pozitivă înainte de Crăciun”, a declarat într-un interviu acordat postului irlandez de radio RTE Emer Cooke.

Guvernul francez vrea să ridice măsurile de izolare pe 15 decembrie

Guvernul francez intenţionează să ridice măsurile de izolare şi să permită deplasările începând de pe 15 decembrie, cu puţin timp înaintea sărbătorilor de sfârşit de an, a afirmat preşedintele Emmanuel Macron.

ADVERTISING

El a anunțat o primă relaxare odată cu redeschiderea sâmbătă a unor magazine închise în urmă cu o lună, transmite AFP.

Managerul Spitalului Victor Babeș: După 15 decembrie va începe să scadă numărul de infectări

După 15 decembrie, va începe să scadă numărul de infectări, spune Emilian Imbri, managerul spitalului „Victor Babeș” din București, care se arată optimist inclusiv în ceea ce privește efectele gripei în acest an.

ADVERTISING

”Sigur că și vânzoleala va fi mult mai puțin evidentă și sigur vă spun, o să vedeți, după 15 decembrie va începe să scadă numărul de infectări, ne dorim asta și este obligatoriu să se întâmple pentru că foarte greu facem față acum”, a spus medicul într-o intervenție la Digi24.

Citește și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇