Vești bune: Începutul sfârșitului pandemiei e aici

Vești bune: Începutul sfârșitului pandemiei e aici

A venit ziua în care putem vorbi despre prima persoană din Europa care s-a vaccinat împotriva noului coronavirus. Deși pasul se face printre controverse, vestea pare a fi una dintre cele mai bune din ultima perioada: practic, asistăm la începutul sfârșitului pandemiei.

Marea Britanie s-a grăbit să le ofere cetățenilor ei acest vaccin, iar prima persoană care s-a vaccinat a fost chiar o bunică de 90 de ani. Tremurând de emoție dar hotărâtă, bătrânica nu a ezitat niciun moment, odată ajunsă în cabinet.

ADVERTISING

Filmarea cu injectarea vaccinului este mai mult decât impresionantă.

Covid-19 vaccine: First person receives the jab

„Este cel mai bun cadou de ziua mea pe care mi l-aş putea dori, pentru că înseamnă că în cele din urmă pot aştepta cu nerăbdare să-mi petrec timpul cu familia şi prietenii mei de Anul Nou, după ce am stat singură mare parte din an”, a spus nonagenara.

Citește mai multe despre: O bunică de 90 de ani este prima persoană din lume care a primit vaccinul Pfizer în afara studiilor

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Vești bune și planuri pentru vara care vine

După Untold, și Neversea vine cu vești bune pentru iubitorii festivalurilor.

„A patra ediţie a festivalului va avea loc în perioada 8 – 11 iulie 2021. (..) În acest an, pentru prima dată, fanii din întreaga lume au avut ocazia să aleagă data ediţiei festivalului de anul viitor. Aceştia au putut vota pe neversea.com data la care îşi doresc să aibă loc festivalul în 2021”, au transmis organizatorii Neversea.

Organizatorii speră că 2021 să fie un an normal și ca oamenii să se distreze la festivalul care va avea loc la Constanța.

ADVERTISING

„Suntem încrezători că 2021 va fi anul în care vom dansa pe plaja Neversea din Constanţa”, mai spun aceștia.

Citește mai multe despre: Când va avea loc festivalul Neversea

Viaţa revine la normal în China

Un alt reportaj impresionant vine de la agenția Reuters care ne arată cum oamenii din Wuhan s-au adaptat și își continuă viața ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat.

Dacă acolo s-a încheiat acest episod, înseamnă ca mai avem și noi doar câteva luni până să putem spune că pandemia s-a sfârșit, nu-i așa?

Citește și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇