Vești bune: Perspectiva unui vaccin ne permite să visăm la o vara 2021 cu festivaluri de muzică și vacanțe

Vești bune: Perspectiva unui vaccin ne permite să visăm la o vara 2021 cu festivaluri de muzică și vacanțe

Veștile bune privind vaccinarea în masă a populației, nu doar în România, ci la nivelul lumii întregi, ne fac să privim cu speranță spre vara viitoare.

Organizatorii UNTOLD ne vorbesc deja despre spectacol, iar rezervările de vacanțe au început să curgă, pentru o vară care ar putea fi foarte aproape de normalitatea pe care o știam.

Cu gândul la UNTOLD 2021

În 2021, al şaselea capitol din povestea UNTOLD se va scrie în perioada 5-8 august, la Cluj-Napoca, se arată într-un comunicat trimis, joi, de organizatori.

ADVERTISING

Organizatorii UNTOLD spun că ediţia din 2021 va depăşi toate aşteptările şi va fi organizată în cele mai sigure condiţii. Încrederea organizatorilor vine şi din veştile bune privind existenţa unui vaccin la începutul anului viitor şi din atenţia tot mai mare acordată de specialişti dezvoltării testelor rapide ce vor permite testarea în masă.

Un alt motiv este şi sprijinul pe care Guvernul României îl acordă organizatorilor de evenimente prin stabilirea unei scheme de ajutor de stat, menită să restarteze industria culturală şi de evenimente în anul 2021.

ADVERTISING

Veștile despre vaccinuri redau încrederea românilor să călătorească

Campaniile de reduceri din luna noiembrie au adus rezervări peste aşteptări pentru o lună de pandemie, pentru vacanţele de Revelion şi vara următoare.

Zeci de turişti au cumpărat zilnic pachete cu până la 50% discount, în special online, în contextul veştilor bune referitoare la vaccinurile anti-Covid realizate şi al pregătirilor pentru vaccinarea populaţiei, potrivit touroperatorului Paralela 45.

ADVERTISING

“Toate aceste anunţuri despre vaccinuri şi mobilizarea pentru vaccinarea populaţiei sunt ce aşteptam cu toţii să se întâmple pentru normalizarea situaţiei. Sărbătorile de iarnă vin cu veşti bune, vaccinul va fi adus şi în România şi avem speranţa unui 2021 în care vom călători cu mai multă încredere”, declară Alin Burcea, CEO Paralela 45.

Citește și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇