Un bucureștean a fost amendat cu 3.000 de lei, după ce a abandonat cinci pui de pisică

Un bucureștean a fost amendat cu 3.000 de lei, după ce a abandonat cinci pui de pisică

Un bucureştean a fost amendat cu 3.000 de lei după ce a abandonat pe o stradă din Capitală cinci pui de pisică, transmite Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti.

Amenda a fost aplicată de lucrătorii Serviciului Poliţia Animalelor, arată poliţia într-o postare pe Facebook.

Un bucureştean a fost sancţionat cu suma de 3.000 lei după ce a abandonat pe o stradă din Capitală cinci pui de pisică….

Publicată de Politia Locala Bucuresti – www.plmb.ro pe Marţi, 14 septembrie 2021

Bărbatul, care a abandonat puii de pisică dimineaţa la ora 5.30, pe o stradă din Centrul Istoric al Capitalei, a fost surprins de sistemul de monitorizare video gestionat de Poliţia Locală. Un echipaj, aflat pe itinerariul de patrulare, a fost trimis să facă verificări.

ADVERTISING

"Pisoii au fost recuperaţi, duşi la secţia de Poliţie Locală din Centrul Istoric şi hrăniţi cu pipeta. Apoi, după ce s-au întremat, au fost transportaţi, în siguranţă, la un centru specializat.

În doar câteva ore, cel care a abandonat animalele a fost identificat de către poliţiştii locali ai Serviciului Poliţia Animalelor. Cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, agenţii PLMB au localizat imobilul, l-au identificat pe bărbat şi au stabilit împrejurările producerii faptei.

În vârstă de 74 de ani, P.G. a recunoscut că a lăsat puii de pisică pe stradă, dar a negat faptul că ar fi proprietarul acestora. Mai mult, a susţinut că nu a avut niciodată animale de companie", precizează sursa citată.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Citește și:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇